Tiistaina oli oikein reippaalla tuulella heti aamusta ja sain inspiraation tehdä esineruutureenin lenkin yhteyteen Lihasulaan. Löysinkin hyvän paikan mikä ei ollut kauhean ryteikköinen, joten ei kun tallomaan :) Tytöt riekkui eestaas, ja jossain vaiheessa Qira alkoi hipsimään mun perässä kun ei voinut ymmärtää miksi kävelin edes takaisin (ruutu olin n. 5 metriä leveä ja parikyt metriä pitkä kaistale).

Kun ruutu oli tallottu niin hommiin, ensin Heri puuhun kiinni ja Qira sen viereen istumaan. Mukaan olin ottanut Herin vinkupirusukan, ja vein sen ensin Qiraa varten ruutuun. Qiran tehdessä hommia Heri kommentoi varsin äänekkäästi vieressä, onneksi Quu ei ottanut ohjeita kuuleviin korviinsa ;) Qira löysi esineen aika pian, joten seuraavaksi oli Herin vuoro. Otin Hoon puusta irti ja lähdin kävelemään ruutuun heilutellen lelua, Heri loikki vierellä. Sitten nappasin Heriä valjaista, heitin lelun vähän matkan päähän ja kierrettiin ruudun ulkosivua takaisin lähtöpisteeseen. Heri oli ihan tikkana menossa hakemaan lelua joten oli aika hankalaa vetää sitä perässä poispäin...

Kun pääsin "lähetyslinjalle" niin Herillä oli jo suunta selvillä, annoin sille käskyn ja se painui tuhatta ja sataa aikalailla suoraan lelulle ja toi sen samaa vauhtia takaisinkin!!! :) :D HUIPPUA!!! Palkaksi Heri sai nakkia, ja tehtiin sama vielä uudestaan, meni yhtä hienosti :) Sitten Heri taas puuhun ja Qiran vuoro, tällä kertaa se joutui etsimään vähän kauemmin esinetta mutta teki kuitenkin hommia koko ajan.

Ajattelin tehdä torstaina seuraavan kerran taas esineruudun ja lauantaina myös, jos vaan säät sallivat.