... ja uni maistuu makealle riehumisen jälkeen.

Tiistaina käytiin ensin aamupäivällä Qiran ja Herin kanssa Lihasulassa, nyt mentiin taas vaihteeks uudelle reitille ja ihan kiva olikin, ei menty kuitenkaan kovin pitkälle kun päivällä Herillä oli taas riekkutreffit Kipin kanssa.

Tällä kertaa tehtiin tyttöjen kanssa kunnon lenkki, ja meinattiin Merjan kanssa useampaan kertaan revetä liitoksistamme kun noi mukulat on niin kertakaikkisen koomisia =) Kipi on notkea kuin mikä ja jallittaa Heriä minkä ehtii, Heri painaa enemmän kuin Kipi mutta silti Kipi aina kaataa Herin :) Ja mukavinta noiden neitien leikeissä on se että ne leikkii ihan hiljaa! Ei mitään rähinöitä tai haukkumisia tai muita, on varsin rentouttavaa lenkkeillä. Tehtiin siis reilun tunnin lenkki ja koko sen ajan lapset leikkivät sydämensä kyllyydestä. Niillä oli jopa niin hauskaa että Kipi meinas lenkin päätteeksi lähteä meidän mukaan :)

Illalla sitten Heri olikin aikas puhki, tässä taas muutama otos oudoista nukkuma-asennoista:

1109120.jpg
Jaa häkkikö kurja paikka?

1109121.jpg
Melkein mutkalla...


1109122.jpg
Jalat sievästi sumpussa :)

Ja lisäystä taasen:
Lisäilin muutamia videoita picasawebiin, eli hauskat kotivideot ja Hoo ja pentunäyttelyn pokaali :) Jostain syystä Quun ja Hoon riekkumisvideo ei näy, palaan asiaan myöhemmin.