Keskiviikkona Herppa pääsi "melkein kaima" Cherin kanssa riehumaan Lahdesjärvelle, Cheri tykkäs juoksuttaa Heriä ympäri metsiä :) Tuli tehtyä reilun kahden tunnin lenkki kun Jenni vaan yhtäkkiä totes että "En muuten yhtään tiedä minne ollaan menossa" johon vastasin että no mää vaan kuljen sun perässä =) Kyllähän me sieltä metsästä pois löydettiin, tosin kerran taas vaihteeks valkkasin väärän polun (ois vaan pitänyt uskoa Cheriä...).

Torstaina en sitten ehtinytkään tekemään esineruutua, täytyy perjantaina koittaa uudestaan jos sää pysyy yhtä kivana. Torstai-iltana sekalainen sakki pentuja kokoontui opiskelemaan Nekalaan, Heri oli taas ihmeen nätisti ja keskittyi hyvin hommiin. Pari kertaa yritti lähteä moikkaamaan kaveria mutta nykyään se jopa reagoi mun ääneen ;)

Heri ei ole muuten kolmeen päivään nähnyt mörköjä! Jokohan pahin mörkövaihe alkaisi siis olla ohi... Painoa ei ole tullut nyt pariin viikkon lisää, pitäisköhän siirtyä takaisin kolmeen ruokintakertaan ;) Yhden päivän Herillä oli vähän maha sekaisin joten piti antaa varovaisemmin ruokaa, onneksi meni mahatauti heti ohi eikä ollut mitään vakavampaa.

Likat on olleet parina iltana keskenään noin viitisen tuntia, olen tyhjentänyt pöydän (+ laittanut varuiksi sen tabasco-lautasen...) ja häkinpäälisen ja Heri on ollut ihan nätisti :) Kun oon jättänyt sitä ihan itseksensä ja mennyt Qiran kanssa lenkille, niin se on tuntunut nauttivan olostaan täysin siemauksin kun on saanut syödä puruluita ilman että Qira-poliisi vahtii vieressä.

Joulukin on jo kohta, pitäisköhän sitä ostaa jotain pientä lahjaa koiruuksille...