Siskoni tuli Topi-mäyriksen kanssa luokseni evakkoon kun hänen miehensä järjesti "äijäbileet" ;) Saatiin samalla katsottua että miten Topi reagoi Heriin, onko kovastikin kiinnostunut vai antaako olla rauhassa. Vietiin lapsukaiset ensin metsään riehumaan, ja Topi kyllä nuuskutteli Heriä mutta ei ollut mitenkään yltiöpäisen innostunut neidistä. Sisälläkin kaikki meni ok, kyllä Topi välillä yritti kokeilla mutta suht rauhassa Heri sai olla.

Lauantaina sisko vielä vähän mietti että kumman koiran ottaa, Topi kun oli ollut yöllä hieman levoton. Heri kuitenkin sitten lähti matkaan mukaan kun Qira komenteli aika topakasti muutamaan kertaan Topia. Mulla meinasi tulla tippa silmään kun katselin siskon lähtöä, Heri istui tomerana takapenkillä eikä tiennyt että joutuu olemaan ilman mua ja Qiraa :)

Risteily sujui oikein mukavasti, ja siskokin päivitteli tiiviiseen tahtiin Herin kuulumisia. Heriä ei ollut haitannut vaikka talo oli ollut täynnä miehiä, oli suhtautunut ilmeisen välinpitämättömästi heihin. Eli kaikenkaikkiaan mukava reissu pikku Herbiilillä :)

Kun haettiin Heri niin aluksi mietin että onkohan se vallan unohtanut mut, mutta kyllä pikkukoira oli iloinen nähdessään tuttuja naamoja :) Qiran kanssa kohtaaminen sujui ongelmitta, Quu oli autossa ja Herin hypätessä sinne Quu vähän örähti ja se oli siinä. Kotimatkan molemmat koirat nukkuivat sikeästi =) Maanantai meni mukavan rauhallisesti, tiistaina otin koirat mukaan kun mulla oli asioita Hervannassa, ja Heri pääsi taas ihmisten ilmoille. Tällä kertaa se ei enää yrittänyt mennä joka ihmisen luokse, vaan käveli ihan rauhassa! Liekö ollut tilapäinen mielenhäiriö vai alkaisiko ihmiset jo vähän kyllästyttämään :) Lopuksi vielä käytiin Mustissa&Mirrissä josta mukaan lähti kuonopanta... *nolotushymiö* En vain ole saanut Heriltä kitkettyä remmissä vetämistä joten ajattelin kokeilla mitä neiti tuumii nokkapannasta. Aluksi se oli kuin vikurivarsa laitumella, piehtaroi minkä ehti mutta jo seuraavana päivänä kulki kuin pieni enkeli! Oli ihanaa tehdä aamulenkki tyttöjen kanssa kun molemissa naruissa oli samanlainen veto eikä toinen käsi rasitu enemmän kuin toinen ;)

Tampereen näyttelykin lähestyy, sitä ennen ehditään ehkä käymään yhdessä mätsärissä, on samana päivänä kuin Piffien koulutus mutta luulisin ehtiväni käyttämään Herin ainakin yhdessä räpellyksessä ennen treenejä.