Iski sitten flunssakin viikonloppuna, lauantaina alkoi olo olemaan jo hieman kipeä, sunnuntaina jaksoin vielä koulutella Heriä mutta maanantaiksi sovitut kaksi reeniä piti perua.

Sunnuntaina oli siis Sarin pentutokoilut, vähän myöhästyttiin kun auto oli huollettavana eikä ehtinyt ajoissa takaisin. Tällä kertaa opiskeltiin seisomista, ja nyt huomas sen että ollaan reenailtu kovastikin sitä sivulla istumista kun Heri oli suitsaitsukkelaan menossa heti istumaan tai maahan kun yritin pysäyttää namilla sitä seisomaan. Kun vaihdoin namin oikeaan käteen niin homma alkoi sujumaan, myös käsimerkillä sain ipanan hyvin pysähtymään. Kyllä se sitten alkoi vasemmallakin kädellä sujumaan kun Sari tuli kuikuilemaan viereen happy0024.gif

Puhetta oli myöskin venyttelystä ja hieronnasta, en olekaan näitä vielä Herille tehnyt mutta vois alkaa opettelemaan.

Maanantai ja tiistai meni sairastaessa, joten keskiviikkoon mennessä Herillä oli energiaa vaikka muille jakaa... Aamusta käytiin parin tunnin lenkillä ja otettiin vähän tokoakin matkan varrella. Puoli kuudeksi mentiin sitten jäähallille opiskelemaan Qiran kanssa luoksetuloa, tosin Herikin pääsi sitten mukaan kun Piia kysyi että mitää sää ton kanssa täällä teet happy0009.gif Kerroin että vaikka Qira alkaa pikkuhiljaa siirtymään eläkkeelle niin kyllä sillekin nyt pitää päänvaivaa keksiä
happy0024.gif

Herin kanssa otettiin ensin ihan vauhtiluoksetuloja, eli Piia piti Heriä kiinni, mää kävelin poispäin, kutsuin ja sitten ampaisin vauhtiin ja Hoo rättiin kiinni. Tätä tehtiin aika monta kertaa, ja sitten koitettiin myös sitä että mulla oiskin se palkka edessä ja siitä vedän ylöspäin ja koitan saada Herin siihen kiinni... mua vähän hirvitti että Hoo tulee täysiä päin, Piia sanoi että se on tarkoituskin
happy0024.gif

Kun kaikki olivat vauhditelleet otettiin loppuperusasentoa. Näytin meidän sivulletulon (joka ei meinannut millään onnistua..) ja eteenistumisen, sain Piialta hyvän vinkin tuohon eteentulemiseen eli namin luopuminen. Heri kun kiipee niskaan asti sen namin perässä kun yrittää houkutella eteen istumaan.

Luoksetulojen jälkeen mentiin agiliitelemään, ja voi pojat että Herillä oli meno päällä!!! Eka rata oli aivan super, virheetön ja vauhdikas!!! Toka rata onnistui myös hienosti, mutta töppäsin tokavikan esteen ja siitäkös ne ongelmat alkoi... Kun alettiin hieromaan rataa Herin kanssa niin sillä paloi jostain syystä käämit ja alkoi komentamaan mua ja napsi myös käsistä, ei lähtenyt millään suorittamaan rataa... Sain kuitenkin pari onnistumista tämän jälkeen, piti vaan itse mennä rauhallisesti ja palkata usein. Reenien jälkeen vielä pohdittiin kouluttajien kanssa että mistä tuo johtui, itse olen sitä mieltä että se johtui omasta töppäilystä ja ehkä oli liian pitkä rata..? Torstaina kun kävin reenailemassa Niihamassa niin Herillä piti hermot vaikka tein aika hölmöjä virheitä, mutta esteitä oli vain kolme (hyppy putki hyppy) eikä Heri kertaakaan hermostunut. Kyllä se siitä.

Ens keskiviikkona saan toivottavasti reeneihin kuvaajan mukaan että pääsen näkemään miten itse liikun siellä radalla... Toivottavasti sää suosii.


Lis. Pyysin Piiaa vielä ottamaan meille tokon luoksepäästävyyden, ja Hoolainen istua tillitti siinä rauhassa paikallaan. Piia oli melkoisen haltioissaan pikkukoiran käytöksestä, totes että ihana!! Pyysin myös Pessan Tuulaa tekemään saman eikä Hoo ollut siitäkään moksiskaan :) Jos en mitään muuta saa naperolle opetettua niin tuosta pitäisi ainakin tulla kisoissa kymppi ;)