Ei tule meikäläisen harrastamisesta mitään jos ei ole autoa. Tämä tuli todistettua maanantaina, piti lähteä Tuulan kanssa tekemään kunnon jäljet kunnon pellolle mutta ei. Näin jo silmissäni miten saan kerrankin tehtyä likoille piiiiitkät jäljet, mutta auton virtalukko teki tenän enkä saanut autoa käyntiin vaikka kuinka yritin mad0086.gif Jäi sitten reenit väliin ja otti niin paljon päähän etten loppuiltana saanut mitään aikaiseksi.

Tiistaina haettiin siskon Clio lainaksi ja Heri pääsi riekkumaan toviksi Topin kanssa.

Keskiviikkona teematokoiltiin ohjatun parissa, ja Hoo on selvästi opiskellut tokon sääntöjä jostain happy0024.gif Otettiin kuppireeni eli Heri merkillä, oikealla ja vasemmalla kupit, keskimmäisenä kupin kansi (Piia ohjeisti että koira on hyvä jo nyt opettaa siihen että se kolmaskin esine on siellä mutta sen luo ei ikinä mennä). Laitoin Herin merkille seisomaan, ja Piia vei evästä oikeanpuoleiseen kuppiin. Annoin Herille käsimerkin ja käskyn "mene". Sinnehän Hoo suikkasi ja vauhdilla happy0044.gif Tätä tehtiin nelisen kertaa, ja kun kaikki onnistui niin nostettiin vaikeusastetta eli kuppeja kauemmaksi. Nämä onnistuivat myös loistavasti, joten seuraavaksi laitettiin molempiin kuppeihin eväät ja kuppeihin kannet. Nämä myös superisti!!! Uskomatonta, joka ikinen toisto onnistui nappiin happy0035.gif Piian ohjeen mukaan täytyy nostaa vaatimustasoa aina kun tulee useita onnistumisia peräkkäin jottei jää junnaamaan paikoilleen. Hieno Herppa!

Tokoilun jälkeen mentiin näytelmäreeneihin, ja Hoo oli melko nätisti ja antoi koskea itseensä. Ainoa mörkö tuli mittakepistä, toivottavasti Terviksellä ei mittailla junnuja... Myös Ekan omistaja Tuula lääppi Herin kirsusta häntään ja Hoo oli varsin mallikkaasti paikallaan. Näyttäisi siltä että suurimmat möröt on tässä asiassa voitettu.