Huhhuh, vihdoin alan hieman toipumaan Tervakosken reissusta että ehdin muutaman rivin rustaamaan.

Mentiin pe-iltana paikanpäälle, auton takapoksi täynnä tavaraa ja koirat turvavyövaljaissa takapenkillä. Jos en ole muistanut mainita niin Punto vaihtui Skoda Fabiaan ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen happy0024.gif Teltta pystyyn ja sitten hommiin näyttelykehiä kasaamaan... Ilta kului mukavasti, ja vaikka päivä oli kuuma niin illalla alkoi olla melko viileää auringon laskettua. Itsellä tuli vähän kylmä yöllä mutta koirat nukkuivat tyytyväisenä.

Lauantai-aamuna taas aikaisin hommiin, onneksi Herin kehä alkoi vasta puolenpäivän paikkeilla. Aurinko porotti taas mukavasti joten laitettiin Heri häkkiin ja kunnolla varjoon. Aamupäivästä jännitettiin Hexu ja Hero veljesten esiintymistä, ja hienosti meni molemmilta, myös pomppujalka Hexulta
happy0024.gif Hexu sai EH:n, arvostelu oli ihan kiva, tuomari vain toivoi hieman lisää "substanssia" (vähän hassua kun kuitenkin junnu kyseessä...). Hero puolestaan pärjäsi vallan mainiosti, voitti junnut ja oli lopulta PU3 ja sai sertin!! Tää oli jo Heron kolmas (perättäinen muistaakseni) serti!! ONNEA HERO ja kotijoukot!!

Kun junnunartut alkoivat käytiin pyörähtämässä kerran kehässä ja sitten vein Herin uimaan, ensin kun arvosteltiin merkkarit ja niitä oli ihan mukava määrä. Herin uittamisen tarkoituksena oli siis pörhistää vähiä karvoja ettei näyttäisi ihan niin kaljulta happy0035.gif Nähtiin myös Herin sisko Lennu joka on kyllä todella kaunis!! Lenskaltakin on kyllä karva lähdössä joten voi olla että parin kk päästä on saman näköinen vinttikoira kuin Hookin.

Olin aatellut että Heri saisi häntämutkansa takia hylätyn, mutta tämä tuomari ei ollutkaan niin tarkka asiasta. Arvostelulappusen olen onnistunut hukkaamaan, kunhan se löytyy niin päivitän kotisivuille. Sen verran muistan että saisi olla lisää substanssia, karva voisi olla pidempää (ihanko totta winking0001.gif ) ja väri liian punainen (???häh??), Heri myös kantaa häntäänsä hassusti liikkeessä. Tuomaritäti ei siis pitänyt lainkaan neitosesta, Hoo oli ainoa junnunarttu (ja ainoa Gipsterniläinen...) joka sai H:n. Itse olin tuohon ihan tyytyväinen, enempää en ajatellutkaan että saadaan mutta olin varautunut saamaan jopa T:n. Tosi onnellinen olen siitä että Heri käyttäytyi äärettömän hienosti, Terviksellä kun koirat räplätään siihen malliin että jotkut eivät sitä siedä. Hampaita katsottaessa Heri meni istumaan sen näköisenä että "kato nyt sitten kunnolla kun kerran katot"
happy0024.gif Lennu-sisko sai muuten ansaitusti ERI:n, häntämutkasta oli myös huomautus mutta ei ilmeisesti vaikuta lainkaan arvosteluun.

Illalla meidän teltta muutti vähän syrjemmälle kun meno oli melko hurjaa ja äänekästä teltta-alueella, iltaa vietettiin siis Annikan, Piian ja kessu-Jaanan (?) kanssa, kiitos vaan mukavasta seurasta
happy0024.gif Pientä stressinpoikasta aiheutti sunnuntain tokon pöytäkirjat jotka olin luvannut kirjoittaa puhtaaksi mutta olin unohtanut ne toimistolle. En päässyt niitä enää illalla hakemaan kun sinne meni hälyt päälle.

Sunnuntaina heräsin jo kuuden aikaan ja seiskalta uskaltauduin avaamaan toimiston oven ja eikun hommiin... Päivä meni siinä sählätessä kaikennäköistä, ja puolenpäivän aikaan tuli sellainen fiilis että nyt pyörryn ihan just scared0015.gif Pelästyin etten pääse Qiran kanssa kehään, mutta ilmeisesti kyse oli "vain" nestehukasta, ja runsas juominen ja tunnin lepo sai mun olon suht normaaliksi. Onneksi EVL alkoi vasta kahden jälkeen. Qiran toko menikin sitten aikas hyvin kun en jaksanut jännittää, siitä tulee raporttia rouvan blogiin.

Herille asetettiin pieniä paineita ensi vuoden tokoon, oli meinaan kolmas perättäinen kerta kun Gipsterniläinen voitti Vuoden Tulokas-tittelin ja kasvattajajoukkue voitti toisen kerran perättäin joukkuekisan
happy0024.gif Onnea Jaana!!

Muutama kuvakin tuli räpsäistyä, laittelen niitä jahka ehdin. Nyt on työn alla hoffilehden Tervis-numero joka onkin aikamoinen urakka...