Mennyt viikko oli Herillä aika tylsä, Qira oli melko huonossa kunnossa joten peruin kaikki Herin reenit. Onneksi Qiralla ei loppujen lopuksi ollut mitään vakavaa joten viikonloppuna Heri pääsi vähän tottistelemaan.

Lauantaina kävin heittämässä Merjan hoffiyhdistyksen tokopäivään, en uskaltanut jäädä vaan tulin päiväksi kotiin vahtimaan Qiraa. Kun olin lähdössä hakemaan Merjaa pakkasin Herin reenireppua ja Qirakin päätti tulla mukaan. Heri sai odotella jonkun aikaa ennenkuin koulutus loppui, onneksi oli kiva ilma joten laitoin Herin autoon kiinni.

Otin Herillä valmiin ruudun, eli Merja oli vienyt namilätkälle herkkuja. Lähetin n. 15 metristä, ja Heri meni hienosti ruutuun :) Jäi vähän haahuilemaan etsiessään namia, eikä ihme koska ekaa kertaa otetaan ruutua nurmikolla (ja tais olla peräti viides kerta kun reenataan ruutua...). Otettiin useampi kerta peräkkäin, sillävälin kun Hoo juoksi takaisin mun luo Merja kävi laittamassa namin lätkään. Sitten otettiin ilman namia, ja mää kirmasin Herin perään palkkaamaan. Namittoman jälkeen taas namillinen ja hyvin meni :) En tiedä onko Heri fiksu vai tyhmä mutta hyvin se tuota ruutua tekee.

Otin vielä pätkän seuraamista ja paikallaistumisen + luoksetulon.

Sunnuntaina otin molemmat tytöt mukaan kun Qira oli jo sen verran hyvässä kunnossa, Heri sai olla auton perässä kiinni Qiran nukkuessa takaboksissa. Otin taas ruutua, nyt eri suunnasta kuin lauantaina. Alku oli melkoista sählinkiä kun Herillä oli viikon toimettomuuden takia melkoisesti wirtaa... Kun vihdoin sain neitokaisen hanskaan niin ruutu sujui oikein hienosti :) Tehtiin samanlailla kuin edellisekerralla, ja joka lähetyksellä siirryin hieman taaksepäin.

Otin taas paikkaistumisen ja luoksetulon, nyt Merjan vaatimuksesta jätin Herin jo pidemmälle :) Hyvin neiti odottaa, mun tarvis vaan tässäkin asiassa luottaa siihen. Merjakin totesi että ihan hyvin istuu, ei mitään aikomustakaan lähteä perään. Luoksetulossa istuu eteen, vähän liian kauaksi mutta se on korjattavissa.

Lopuksi otin vielä alo-hypyn, pari ekaa kertaa meni pieleen kun Heriä kiinnosti enemmän lähellä olevat laudat joita olin siirtänyt... Kun Merja vei laudat pois niin hyppykin sujui mallikkaasti, oikein yllätyin kun Hoo jähmettyi liikkumattomaksi "odota" käskyllä =)