Lauantaina käytiin Kalju-Hoon kanssa esiintymässä Tampereen ryhmänäyttelyssä, ajattelin että saadaan ainakin lääpiskelykokemusta jos ei muuta happy0024.gif Olin pessyt Herin aamulla noin tunti ennen näyttelyynmenoa että turkki olisi edes hiukan pörheämpi, ja itseasiassa se oli vielä hiemen märkä kehänlaidalla happy0035.gif

Koiria oli junnunartuissa kolme ja Heri ekana. Olin juoksutellut Heriä melko kauan ennen kehään menoa, ja alussa pikkuneiti oli niin täynnä virtaa että piti purkaa energia remmissä riekkumiseen ja haukkumiseen... Tuumin jo että ei tästä tule mitään, mutta kun tarpeeksi sitä juoksuttelin niin neitikin rauhoittui.

Kehässä esiinnyttiin sitten oikein hienosti, kyllä tuon pikkuneidin kanssa on (melkein) yhtä kiva olla kuin Qirankin
happy0024.gif Siinä se Herppa vaan seistä tillitti vaikka tuomari välillä tulikin uudestaan kurkkimaan että miltäs se näyttääkään. Saaliina EH mihin olin oikein tyytyväinen, näillä karvoilla ei enempää voi saada. Ohessa muutama kuva (kuvat: Ilkka):

1865291.jpg
Heri kehässä kuin vanha tekijä :)

1865292.jpg
Lopulta Heri oli kolmesta junnunartusta kolmas :D

Oli oikein kivaa, ja mieli tekisi mennä tänä vuonna vielä yhteen näyttelyyn mutta lähistöllä ei enää ole ryhmänäyttelyitä. Ensi vuonna on Tampereella alkuvuodesta yksi minne voisi mennä, sitten kun Hoo täyttää kaksi niin täytyy odottaa käyttötulosta että päästään käyttöluokkaan winking0001.gif Qirakin oli ilmoitettu näyttelyyn mutta rouva jäi kotiin koska se ei mielestäni ole vielä toipunut ihan ennalleen. Ensimmäistä kertaa olin muuten tyytyväinen doping-säännöistä, Qiralla kun loppui perjantaina antibioottikuuri joten saan ilmoittautumismaksun takaisin.

Näyttelyn jälkeen haettiin Qira kotoa ja mentiin Lihasulaan metsälenkille, tarkoitus oli löytää pari kanttarellia koska ajattelin opettaa Qiralle sientenetsimisen (täytyykin muistaa kysyä Merjalta koulutusvinkkejä tähänkin
happy0035.gif ).

Illalla oli vielä ohjelmassa PPK:n jälkireenit kun torstain reenit peruttiin kaatosateen takia, mutta autostapa meni ohjaustehostin mad0098.gif Ja auto on ollu mulla vasta reilu pari kuukautta!!! Prkl.