Keskiviikkona oli puuhakas päivä, aamu aloitettiin puolentoista tunnin mettälenkillä. Kahdeksi mentiin sitten jäljestämään Lempäälän pellolle Tuulan & Kaarinan kanssa. Nyt tein Herille paljon pidemmän jäljen kuin viimeksi, yksi kulma ja lopussa ruokapurkki. Otin alun janamaisesti eli en lähettänyt paalulta vaan jäljen vasemmalta puolelta. Tätä pitää harjotella, Herillä oli vähän turhan kiire... Vois varmaan jättää namit siitä alusta pois ettei kisko niiden perään.

Heri ei mennyt niin hyvin kuin olisin halunnut, heti kun tuli namiton pätkä niin vauhti kohosi ja häntä nousi... mad.gif Eli Herin täytyy olla väsyneempi ennenkuin jäljestetään ja kun näin harvoin päästään hommiin niin namittomia pätkiä vähemmän... Myös juoksut häiritsi hieman vaikka ne alkaa kohtapuoliin ohi olemaankin, kerran piti pysähtyä nuolemaan pehvaa kesken kaiken... Kulma meni vähän huonosti, tähän täytyy siis ottaa sama reeni kuin Qiralla ja unohtaa kulmat hetkeksi kokonaan. Muuten oli ihan ok, Heri jäljesti alusta loppuun ja purkilla sain tokalla käskyllä maahan. Tätäkin vois varmaan alkaa reenaamaan kotipihassa naksulla?

Seuraavaksi mentiin tekemään esineruutu, otin Herin vapaana ja hyvinhän se pysyi "hallinnassa" vaikka into olisi ollut kova lähteä hommiin. Kaarina vei ruudun taakse litteän n. 5cm leveän kalalelun, nyt täytyy alkaa ottamaan noita pikkuesineitä ja jättää isot kokonaan pois. Heri lähti vauhdilla ruutuun eikä sillä kauaa siellä kestänyt kun se jo kirmasi esine suussaan takaisin happy0024.gif Palkkasin motskulla kun Heri oli n. metrin päässä musta, eikä se irroittanut lelusta vaan otti molemmat samaan aikaan suuhun
happy0024.gif Hupsu otus.

Illalla sitten vielä tokoiluja, eikä Hoo (eikä Quu) ollult kyllä yhtään puhki... Otin silä sivulletuloa tekemällä käännöksen vasempaan, ja voi vitsit kun oli muutama aina mahdottoman mainio suoritus!! Siinä missä Qiralla kestää asettaa takapäätään niin Herppa istahtaa melkein samantien oikeaan paikkaan kun mulla jalat pysähtyy
happy0024.gif Ja sillä on niin höpsö ilmekin kun me tehdään tätä, jotenkin keskittynyt ja "epäherimäinen". Palkkailin hyvistä suorituksista ja hyvin jaksoi neiti uurastaa.

Seuraavaksi otin ruutuja, eli oli kaksi ruutua ja lähettelin Heriä vuorotellen molempiin (Erja ja Merja oli laittamassa lätkille nameja), ja vauhtia piisasi hienosti!! Heri ampui heti käskyn kuultuaan ruutuun eikä yhtään epäröinyt minne pitäisi mennä (lähetyskohdassa sanoin pari kertaa "ruutu"). Otin myös EVL-ruutua, eli laitoin Herin merkille seisomaan ja lähetin vuorotellen vasempaan ja oikeaan. Joka kerta meni oikein happy0065.gifHIENOA HOO!!!  Mami on ylpeä. Seuraavalla kerralla lähetän sitä kauempaa ja täytyy muistaa ottaa sitä ruutuun pysäytystäkin jo.

Vikana otin luoksetuloa, Herillä on hienosti hanskassa istuminen ja odottaminen. Pari kertaa kävin palkkaamassa sen siitä ja sitten otin luoksetulon ja kiinni patukkaan. Tokalla kerralla yritin saada Herin istumaan mun eteen muttei oikein onnistunut, tää täytyis nyt saada kuntoon kun muu liike on niin hyvällä mallilla.

Perjantaina mennään mökille Seinäjoella ja la on 70vuotisjuhlat, joten tytöillä on mahdollisesti parin päivän loma tiedossa.