Perjantai-illan agiliidot reissutauon jälkeen, olin käynyt kuuden aikaan tunnin remmilenkillä jotta enimmät höyryt jäisivät neitokaiselta pois.

Oli melko rauhalliset reenit, harjoiteltiin lähinnä lähtöjä (eli että se koira ei lähde ilman lupaa), ja onneksi olin reenannut tätä edellisenä päivänä eli onnistui Heriltä ihan mainiosti. Reenattiin myös hyppyjä vinosta eikä sekään tuottanut ongelmia. Loppuun otettiin hyppysuora jonka päässä oli putki, ja juostiin Herpan kanssa kilpaa happy0024.gif Vaikka otin etumatkaa niin Hoo sinkosi aika nopsaan mun ohi, palkkasin heittämällä patukan kun Heri tuli putkesta.

Likoille meinas tulla yks päivä vähän erimielisyyttä luusta, Heristä on nyt tokan juoksun jälkeen tullut nuori neiti eikä se selvästi ihan kaikkea Qiralta enää siedä. Heri oli siis makkarissa, mää koneella, ja kun Heri kuuli että Qira on tulossa makkariin niin alkoi murisemaan. Qira kääntyi ovelta pois mutta mua nyppi Herin käytös joten käskin sen istumaan, pyysin Qiran makkariin ja annoin molemmille isot luut ja selitin että näitä kyllä piisaa, ei tarvi alkaa vahtimaan
happy0024.gif Likat on tulleet niin hyvin toimeen keskenään etten kyllä tykkäis jos ottaisivat joku päivä kunnolla yhteen. Pahin "yhteenotto" on tähän mennessä ollut se murinasessio, ja onhan Qira Heriä kurmuuttanut pari kertaa kun on ollut nälkä ja hermo mennyt, mutta muuten tulevat kyllä niin loistavasti toimeen keskenään että tyytyväinen vaan voi olla. Toivottavasti Heri pysyy samanlaisena "pentuna" vaikka Qira tuossa koko ajan vain vanhenee ja raihnastuu... Varmaan seuraavan vuoden aikana sitten näkee nouseeko Herin itsetunto iän myötä, voihan olla mahdollista ettei se halua kalifiksi kalifin paikalle.