Jaana oli soitellut Kennelliittoon Herin ja Haksun kuvista, ja tänään aamusella tuli mukava tekstiviesti: Heri B/A 0/0, Haksu A/A 0/0 happy0024.gif Eli ihan ok tyttö, tosin iiiinasen harmittaa tuo B, kivemmalta näyttäisi A/A happy0053.gif Ja vähän ihmetyttää että kumpihan koipi oli huonompi, mun silmään molemmat oli tosi nätit. Olen yhden koiran B-lonkat nähnyt ja ne oli huomattavasti väljemmät kuin Herpan. Mutta eipä aleta halkomaan hiuksia, nuilla kintuilla kelpaa tehdä mitä vaan.

Vuoden vikat reenit vietettiin Kaarinan & Minnan kanssa esineruudun parissa. Herillä oli valmiina kolme esinettä (ekaa kertaa), ja ennen lähetystä näytin Herille ruokapurkkia jossa oli keitettyä sydäntä, nami nami. Alussa oli neitokainen vähän pihalla että mitä pitäis tehdä, hoksasi sitten kyllä ja vauhtiahan ei Heriltä puutu. Varsinkaan nyt kun raukat ovat joutuneet pari päivää olemaan aika vähällä liikunnalla, emännän flunssasta johtuen (ja kuumessa tuonne esineruutuunkin menin mutta pakko oli jotain ohjelmaa likoille saada).

Kaikki kolme esinettä nousi ihan kiitettävässä ajassa, miinusta oli se että Heri ajautui välillä aika kauaskin pois alueelta (tosin ei oltu tallattu kovin hyvin ja alueella oli aika paljon muitakin jälkiä). Palautukset on mitä on, Heri kyllä tuo esineet mulle asti mutta loppuasentoa ei olla vielä otettu.

Esineruudun jälkeen otettiin vielä Herille ja Hiskille rullareenit, ja Herillä onnistuikin jo paljon paremmin kuin viimeksi! Mun täytyy vielä antaa apukäsky "tuo" kun Heri on molarilla, mutta muuten ihan ok suoritus. Mitä nyt taas pientä kiroilua matkan varrella happy0054.gif

Tuossa vielä hauskuutuskuva mikä tuli napattua Ylistarolla kun koirat innostuivat pellolla kirmaamaan. Tuo Herin ilme ja asento on niiiiiiin happy0002.gif

2191475.jpg

Rauhalliset vuoden vaihteet!