Heri on sitten koiramaailman ferrari Nauru Viikonlopun mökkireissulla mitattiin pikkukoiran nopeus - minä suksilla perässä. Ja vauhtia oli 25km/h, oli ihan kiva yrittää pysyä pystyssä suksilla kun hiljasemmassakin vauhdissa meinaan tupsahtaa nenulleni Nauru

 

 


Heri vie, Ilkka vikisee Hymy

Mökkireissun aikana hiihdettiin kolmena päivänä about kolmen kilsan matkat. Ja kun Heri pääsi vetojuhdaksi niin oksat pois! Siinä sai pikkuneiti mainiosti liikuntaa, kun eka kiskoi mua osan matkaa, lähetin Herin perässä tulleen Ilkan luokse jonka Heri veti mun luo, menin taas edellä jne. Ois pitänyt saada Herillekin matkamittari kaulaan, en tiedä paljonko sille tuli loppujenlopuksi kilometrejä.

Ekana päivänä Heri veti ihan täysillä, säästelemättä itseään lainkaan. Se olikin sitten lopulta ihan sippi, kieli roikkui pitkällä ja jalat kantoivat juuri ja juuri. Tosin parin minuutin kuluttua se jo riekkui Qiran kanssa. Onneksi se seuraavina päivinä hieman hillitsi menoaan...

Torstaina ennen mökille lähtöä oli hakureenit Pinsiössä. Herille olin miettinyt reenit valmiiksi ja Kaarinallakin oli muutama ehdotus. Ensin nenänavaus, eli Kaarina meni lähelle kuusen alle piiloon ja muina koirina käveltiin Herin kanssa siitä ohi. Nenä aukesi tehokkaasti Hymy Sitten oli vasemmalla haamu joka jatkoi matkaa vielä vähän eteenpäin, sama toiselle puolelle. Sen jälkeen piti olla vasuriin hajunhaku, mutta Heri saikin hajun jo keskilinjalta (kävi mukava tuulenvire) joten pistin likan siitä hommiin, ja hienosti meni. Vika oli hajunhaku oikealle, tästä Heri sai myös mukavasti hajun. Vikaksi Heri pääsi mun perään juoksemaan, eli Kaarina piti Heriä ja mää juoksin yli takalinjan ja menin piiloon. Hienosti meni, oli todella onnistuneet reenit!

Ja Kaarinan kommentit meidän reenistä:

Heri
Herillä oli aluksi nenänavaus, sitten kaksi haamua, sitten kaksi hajunhakua ja lopuksi Lili kirmasi pakoon ja minä pidin Heristä kiinni. Nameja koitettiin syötellä heitellen ts saaliina.

Herin ehkä paras hakutreeni tähän mennessä: kaikki nappiin, sikäli kuin huomasin. Oli intoa, etenemiset olivat suoria eikä mitään "omia kuvioita" esiintynyt. En huomannut jäljestämistä oikeastaan missään vaiheessa. Herille varmaan sopii tällainen "sekalinja" parhaiten.
Jatketaan samoilla linjoilla, toistaiseksi vielä niin, että mm on aina suoraan edessä. Maalimiesten määrä voi huoletta olla vaikka 6 kpl.

Oon myös ottanut Herille kaks kertaa ennen ruokaa kapulan pitoa, ja uskokaa tai älkää, se ei pure sitä! Tänä aamuna piti jopa kaks sekuntia purematta Nauru Ja tänä aamuna lenkillä neiti löysi tennispallon lumen alta! Mainiota Hymy