On näköjään tämä vuodatus.net - sivusto uudistunut, meni hetken aikaa ennenkuin osasin taas käyttää tätä. Mukava uudistus on nuo hymiöt, ei tarvitse enää linkitellä muualta niitä. Tosin valikoima on melkoisen suppea... Mutta asiaan:

Innostuin eilen naksuttelemaan kotosalla Herille, sunnuntailta kun oli jäänyt muutama nakinpala käyttämättä. Reenattiin siis sivulletuloa, ja Heri ilahdutti mua suuresti osoittamalla että naksuttelun idea on mennyt perille ja tarjosi itse käytöstä Nauru Heri innostui jo siitä kun otin naksun esille, ja ensin käskin sen sivulle - naks - heitin nakin vähän matkan päähän. Uus käsky - naks - nakki. Sitten en sanonutkaan mitään, kokeilin että mitä Heri tekee... Ja Hoo tuli sivulle Nauru Tätä jatkettiin sitten melko pitkään (ihanaa että Herinkin kanssa pääsee viilaamaan pilkkua), ja itse siirryin niin että Heri tuli sivulle välillä edestä, sivulta, takaa jne. Hyvin toimi, ja Heri jaksoi vaikka toistoja tuli varmaan parisenkymmentä. Sitten pistin Herin lepäämään ja kouluttelin vähän Qirppasta, ja otin vielä lopuksi Herillä muutaman luoksetulon eteen.

Kun reenit oli ohi, pilkoin vielä likoille keitetystä sydämestä millin kokoisia pikku nameja mitä sitten piilottelin ympäri kämppää. Siinä menikin likoilla jokunen tovi, ja sen jälkeen mulla oli kaks hyyyvin väsynyttä otusta.