Pitkästä aikaa sunnuntaintokoilut, ja olipas pikkuneidillä virtaa jumping0014.gif Viikon flunssatauko alkaa olla likoille selvästi liikaa, vieläkin oon kipeänä mutta toivottavasti mennään jo terveempään suuntaan.

Ensin aloiteltiin paikallaoloilla, mikä vähän arvelutti juuri tuon Herin virtaisuuden takia. Olin vielä liikkurikin paikkamakuussa, eli käskin ensin Herin maahan ja sitten kävin käskyttämässä muut. Vasta kun olin jättämässä Heriä tajusin että enhän ole tämmöistä sille ikinä tehnyt, mutta tuleepa hyvä häiriöharjoitus. Hyvinhän se Heri molemmissa pysyi, paikkaistumisessa oli selvästi vähän epävarmuutta kun näytti kerran siltä että meinas lähteä (ja vauhdilla), mutta pysyi kuitenkin paikallaan. Kävin palkkailemassa molemmilla kerroilla muutaman kerran. Paikkamakuussa pysyi aivan loistavasti maassa vaikka muut koirakot yksi kerrallaan nostettiin ylös happy.gif Hyvä Hoo!!

Sitten oli ohjelmassa henkilöryhmä, tätä ei olla ikinä ennen Herillä otettu ja on aika alkaa opiskelemaan kun se BH on kuitenkin tänä (!!) vuonna edessä... Mutta mutta, Heri on ilmeisesti lueskellut emännältä salaa pk-ohjeita kun henkilöryhmä onnistui vallan mainiosti happy0169.gif Ekalla kerralla menin turhan läheltä Merjaa, ja Heri nuuskas josta kielsin. Tokalla kerralla Herin katse ei herpaantunut kertaakaan mun silmistä, ja keskelle istuminen onnistui hienosti. Wautsivau!!! Ihan lupaavaa, hyvillä mielin jatketaan reenaamista ja täytyy koittaa päästä keväällä eri kentille että saadaan mahdollisimman vieraita ihmisiä.

Lopuksi otin Herpalle luoksetulon, ja tämä oli aivan L O I S T A V A happy0054.gif Kun kutsuin Heriä niin sillä oli suorastaan räjähtävä lähtö, likka tuli kyyryssä ja korvat pitkin päätä, ihan kuin joku gepardi joka on antiloopin perässä... Ja mää seison silmät pyöreitä että ei jestas se tuleeee confused0016.gif Just kun ajattelin että tästä ei hyvää seuraa, se juoksee päin, niin Hoo aloitti paria metriä ennen mua varsin tehokkaan jarruttamisen (ihme ettei tassut menny rikki), ja onnistui tekemään täydellisen istumisen mun eteen hipasemattakaan mua happy0053.gif Olin niin onnesta soikeena ettei oo tosikaan, melkein hilluin liikaa räsylelulla palkaksi kun alko vähän heikottamaan... Ollaan kotosalla reenattu tuota eteentuloa lyhyellä matkalla ja se näyttäisi tuottavan tulosta, eli Hienosti Heri tuli oikeaan paikkaan istumaan ilman apuja.

Tokoista karattiin sitten hakuilemaan, ja ohessa Kaarinan kommentit Herin reeneistä:

Kaksi ukkoa, eka hajureaktiona suht lähellä, toka 50 metrissä heilurina. Ukot menivät piiloihin niin, ettei Heri päässyt jäljestämään. Etsii kyllä näköjään jälkeä herkästi. Ruokapalkkaa heiteltiin piilioilla kokeeksi.


Heri oli tosi selvästi innoissaan jo keskilinjalla. Sai hyvin hajun ekasta mm:tä ja heilurille sinkosi sukkana suoraan. Häntä heilui maalimiehillä kovasti. Lopuksi sai vielä leikkiä vähän mun rukkasellani keskilinjalla.

Herin "omat kuviot" ehkä (tämä on veikkaus) johtuu siitä, että se ei ole ihan huippumielellään mennyt mm:lle. Tämä oli nyt hyvä treeni Herille. Jatketaan innostavia treenejä, vaikka tyyliin yksi pako alkuun, sitten hajunhaku tai vast ja taas jokin tosikiva juttu. Saalispalkkaamista makkaralla, josta puhuttiin jne. Ja vaikka se mun lapanen loppupalkaksi, koska Heri tykkäsi siitä. Ja maalimiesten pitää olla superkivoja.

En jaksanut ottaa kuin kaksi molaria, eikä meitä reeneissä ollutkaan kuin neljä joten ei hirveesti enempää ois voinut ottaa. Herillä oli tässäkin intoa, vinkui keskilinjalla ja huiskutteli häntää. Ja tosiaan maalimiehillä heilutteli häntää ja tykkäs kovasti jahdata lentäviä silavanpalasia
happy.gif Ens kerralle täytyy koittaa muistaa ottaa noita makkarasiivuja joita Heri saa sitten saalistella. Ja päälle se rullapanta ja pk-valjaat ja loppupalkaksi vielä joku kiva juttu... ARgh tätä flunssaa kun pää ei toimi ollenkaan ja kaikki unohtuu kotiin!

Illalla oli sitten vielä raahauduttava nokka tukossa Lihasulaan, Heri kun on herätellyt mua kuuden aikaan mikä on äärimmäisen raivostuttavaa... Piti siis saada aamuvirkku väsytettyä siihen malliin että myös mamma saisi nukkua aamulla tarpeeksi pitkään. Hauska juttu sattui heti alkulenkistä, Qira porhalsi edellä ja me muut perässä. Oli jo täysin pimeetä, ja mulla ja Ilkalla oli otsalamput. Yhtäkkiä Heri pysähtyy polulle ja alkaa murisemaan... Mulla meinas sydän pysähtyä kun alueella on joskus kuulemma liikkunut susia... Ja siellä edessäpäin näkyi kaksi kiiluvaa silmää scared0011.gif Tajusin kyllä nopsaan että Qirahan se siellä tyypilliseen tapaansa vaaniskelee piilossa, mutta Heri kävi vähän hitaammalla, ja kun Qira loikkasi Herin kimppuun niin Heri lähti karkuun
happy0053.gifhappy0053.gif Ei se pitkälle mennyt mutta pelästyi selvästi, häntä tippui alas reppanalla. Loppulenkki meni ilman mörköjä mutta hauskoja tempauksia tuolla pikkukoiralla.

Tuli huomattua että toi koirien keskinäinen riekkuminen todellakin on melko stressaavaa, likat kun sai siellä reissulla painia ja telmiä joka päivä, niin mitä enemmän ne riehui niin sen villimipiä ne olivat... Ja Heri käy vieläkin kierroksilla, eli nyt taas lenkkeillään niin että heti kun tytöt meinaa alkaa painimaan niin kutsun ne luokse ja käsken niitä lopettamaan. Melko työlästähän tuo on, mutta tuleepa harjoiteltua luoksetuloa kesken leikin ja jonkinmoista hallintaakin winking.gif En oo itseasiassa ikinä oikein tykännyt tuosta koirien riehumisesta koska se oikeesti on stressaavaa (eikä koirat siinä saa oikeesti purettua sitä energiaansa), joten pitäydyn vanhassa "suunnitelmassa" eli likat saa leikkiä keskenään vaan pari kertaa viikossa.

Nyt iltapalalle ja sen jälkeen vällyjen alle ja telkan ääreen... *köhköh*