Keskiviikkona tottisteltiin PPK:n hakuryhmän kanssa Pirkkahallin kentän parkkiksella. Reenailtiin BH:ta varten, ja ensin aloiteltiin koiran tarkastuksella ja ilmoittautumisella. Herillä vilahti häntä koipien väliin tarkastuksessa, mutta antoi silti lääppiä ihan ok. Ilmoittautumisessa istui mun vieressä ihan nätisti siihen asti kunnes piti kätellä "tuomaria", siinä vaiheessa Heri loikkas iloisesti tuomaria kohti Hymy Heri tekee tän aina, tätä pitäis reenata useammin että saisin sen pysymään aloillaan... Täytyy muistaa pistää ylös reenivihkoon. Ilmoittautumisen jälkeen yritin ottaa pikku pätkän seuraamista mutta se meni ihan nuuskimiseksi Huuto Janne myös huomautti Herin kuristuspannasta, joka onkin liian iso. Päätettiinkin tehdä kimppatilaus lukkopannoista Tuulan kautta.

Seuraavaksi ryhmäpaikallamakuu ja laitettiin koirat maahan EVL:n tyyliin mun toimiessa liikkurina. Koirien välit oli melko suuret, joten viimeisen koiran kohdalla (meitä oli yhteensä neljä) oli jo aika kaukana Heristä mutta se ei silti noussut ylös Hymy Paikkamakuuaika oli n. 2min, kävin kerran palkkaamassa ja pysyin melko lähellä.

Paikkamakuun jälkeen vein Herin autoon ja ammuskelin muille, sitten muut vei koiransa autoon ja leikin Herin kanssa kentällä Kaarinan ampuessa meille. Hoo ei lotkauttanut korvaansakaan Hymy

Sitten oli vuorossa pujottelu rivissä seisovien koirien ohitse, ja tässä sain Herin seuraamaan paremmin kun pistin remmin eri kohtaan pannasta kiinni. Heri myös oli hienosti paikallaan kun toisen ohitteli, naksuttelin kyllä aika ahkerasti katsekontaktista.

Pujottelun jälkeen otettiin henkilöryhmä mikä sujui yllättävän hyvin! Seuraaminen oli paljon parempaa kuin alussa eikä Heri ollut moksiskaan vaikka kaksi kertaa pysähdyin ihan ihmisen viereen, hyvä hyvä.

Viimeisenä luoksetulo koirakujan läpi, Heri jäi hienosti paikoilleen ja tuli lujaa luokse, ainoa virhe tässä taaskin että Heri jäi aika kauas musta eli sunnuntain reeneissä vois tehdä niin että joku pitää Heriä, juoksen motskun kanssa karkuun ja palkkaan sen riekuttamalla (reenivihkoon tämäkin...).

Heri vielä hauskuutti ihmisiä leikkimällä narupallon kanssa, ensinnäkin Heri piti narusta kiinni ja mää pallosta Hymy Ja kun päästin irti niin Heri alkoi hakkaamaan itseään sillä pallolla jolloin heikompia hirvitti se muksahteluääni Nauru Jostain syystä nuo mun molemmat koirat ei ymmärrä miten narupallolla leikitään vaan ottavat aina siitä narusta kiinni?

Jeps, ihan ok reenit mutta tuo seuraaminen täytyy saada huomattavasti paremmaksi ennenkuin uskallan ilmoittaa Heriä käyttäytymiskokeeseen tai tokoon...