Tiistaina tottisteltiin jälleen Nuutisten tahtiin, ja vaihteeks Herillä oli taas "kuutamolla" - fiilis... Tosin oltiin ensin käyty raunioilla telineillä, joten ehkä tassuissa painoi väsy.

Telineet muuten meni jo hyvinkin kohtuullisesti! Liikkuvaan tynnyrisiltaan pistettiin namit, joita "pitkin" Hoo meni. Keinulla ei enää juurikaan pidetty kiinni, tikapuut meni toooosi hienosti, pituudessa meni ensin pasmat sekaisin kun Tuula tuli kesken kaiken ja piti vähän käydä haukkumassa. Putki sujuu hyvin, epämiellyttävä alusta menee kun mennään namilla. Kantamisessa ei ongelmia.

Se tottis: otettiin täyskäännöstä, ja asian vauhdittamiseksi otettiin patukkaa mukaan. Mullahan on ollut kaikki palkat piilossa kun ollaan tehty hommia, nyt opettelin patukan pitämistä näkyvillä niin ettei Hoo sitä saa... Just just, melko hankalaa hommaa tyyliin pari askelta-EI OTA-pari askelta-EI OTA-pari askelta... Reese totesi hyvin asiallisesti että koira ei vielä tiedä mitä sen pitäisi tehdä joten turha sille on suuttua.

Luoksetulossa lähti hyvin mutta edelleen jää odottamaan jotain (?) eikä tule perille asti, nyt sain vinkin laittaa motskun reeniliivin etumukseen. Ekalla kerralla Hoo etti patukkaa kädestä, tokalla jo hoksas idean. Tätä täytyy koittaa ottaa nyt päivittäin ja testata auttaako.

Paussin jälkeen kokeiltiin noutoa, yritin sitä pitämistä mutta Hoo ei nyt ollut yhteistyöhaluinen. En viitsinyt alkaa viilaamaan joten siirryttiin hyppyyn. Nuutisilla oli hauska este mukana, ja ensin koitin ihan ALO-hyppyä. Kävi kuten aavistinkin: Heri vaan kävi nuuskasemassa esteen ja kutsuin sen pois. Tokalla kerralla loikkas jo yli, esteen korkeus about Herin säkä. Sitten otettiin PK-hyppyä eli Kaarina apuohjaajaksi toiselle puolelle namien kanssa. Annoin Herille hyppy - käskyn, Kaarina palkkas ja pyöräytti Herin ympäri ja kutsuin takaisin. Reese nosteli pikkuhiljaa estettä, ja odotin että jossain vaiheessa Hoo ei enää hyppää. Vaan hyppihän se Lopulta Reese väitti että este on nyt metrin korkea, mutta eihän se voinut olla kun Heri siitä niin sujuvasti yli meni Vaikka muuten oli vähän nahkeen oloiset reenit niin tuo hyppy kyllä pelasti mun päiväni! Tuli mahdottoman hyvä fiilis, en ole uskaltanut vielä ottaa noin korkeaa hyppyä kun oon kuvitellut ettei Herin tekniikka ole vielä kunnossa, mutta vielä mitä! Ens kerralle täytyy koittaa muistaa ottaa videokamera mukaan jotta muutkin pääsee ihastelemaan Herin suoritusta

On se kenguru.