Tänään aloitettiin Herin kanssa Tamskin ALO-AVO tokokurssi. Kun ihmiset kertoivat itsestään ja koiristaan niin mietin että ollaankohan me vähän väärässä paikassa, siellä kun oli koiria joilla oli TK1 tai ykköstä vaille TK2... Mutta pääasiassa lähdetiin hakemaan kurssilta häiriöitä ja reeniä ryhmäliikkeisiin vieraiden koirien kanssa.

Ensin otettiin luoksepäästävyys, ja hieman ennen meidän omaa vuoroa tajusin että "voishan sitä hengittääkin"... Mua siis jännitti / hirvitti, tätä kun ei olla otettu viime aikoina juuri lainkaan ja nyt oli ihan vieras ihminen tulossa kohti Sain itseni kuitenkin rauhoitettua, ja mitä tekee Heri... No sen mitä on opetettukin, eli vilkaisi kerran kouluttajaa ja sitten tillitteli mua silmä kovana Ihana otus!!!

Luoksepäästävyyden jälkeen oli vuorossa paikkamakuu, en mennyt kovin kauas ja kahden minuutin aikana kävin palkkaamassa kolme kertaa, ja aina kun olin palkannut niin siirryin vähän kauemmaksi. Rivistä lähti kaksi koiraa Heri vilkaisi niitä mutta ei lähtenyt perään. Loistavaa! Näitä lähtöjä kun saisi lisää niin ois tosi hyvä.

Sitten otettiin hyppyä yksitellen, ja omaa vuoroa odottaessa otin Herillä seuraamista, luoksetulon istumista, maahanmenoa sekä liikkeestä että seisomasta ja kontaktia. Kaikki sujui yllättävän hyvin. Hyppy onnistui myös, Heri tosin liikutti takajalkojaan kun siirryin sen sivulle mutta tätä ei olla otettu juuri lainkaan. Otin vielä esteen edessä istumista, Herillä kun tuo hypylle varastaminen tuntuu olevan tässäkin vähän mielessä...

Kaikenkaikkiaan tosi onnistuneet reenit, olin yhtä hymyä kun ajelin kotiin