Sunnuntaina taas tokoiltiin, seuraaminen ei oikein ottanut onnistuakseen, tää täytyy nyt ottaa tehovalvontaan naksuttimen avulla. Liikkeestä seisominen onnistui, maahanmeno taas ei millään... Merja kysyi että onko Herillä uhmaikää kun selvästi kokeilee että mitä täytyy tehdä ja mitä ei, mutta kotioloissa Hoo on ihan oma itsensä. Ehkä se on toi halli missä pitää leikkiä pässiä? Ja tuleva juoksukin ehkä (?) sekoittaa aivoituksia...

Otin sitten vielä ruututreenin, ja sen kehtaan näyttääkin kun meni sen verran kivasti ja Herillä oli hauskaa Hymy


Tiistaina käytiin Katin kanssa lenkillä, ja nyt Herppa selvisi ilman Nukan pöllyytyksiä kun Kati piti Nukan alkumatkasta kiinni. Kyllä se Heri silti kerran ehti Nukan jalkoihin pyörähtämään, mutta lenkki meni yllättävänkin rauhallisesti. Lenkin päätteeksi otettiin rullatreeni, ensin Kati oli tiellä ja Heri haki rullan hienosti. Tokalla kerralla Kati meni metsään piiloon, tämäkin oli menossa hyvin kunnes Kati nousi seisomaan kesken Herin rullantuonnin... Herpan pasmat sekos vähäksi aikaa, mutta tehokkaalla äänenkäytöllä sain Herin tuomaan rullan.

Vika kerta olikin ïhan kelpo suoritus! Eli nyt alan kyllä ottamaan tota rullaa jo mukaan hakureeneihin, rohkea rokan syö...

Keskiviikkona oli hakutreenit ja kamera oli mukana. Tietysti meinas reenit mennä ihan pieleen. Toi kamera on selvästi kirottu Silmänisku Kyllähän se sitten lopulta lähti sujumaan, mutta jotenkin Heri oli enemmän pihalla kuin normaalisti; haukkui kameramiehen ja yhdellä molarilla pelästyi kun mm yritti silittää sitä.  Kunhan saan videon pätkästyä niin laitan senkin nettiin.

Viikonloppuna lähdetään taas reissuun, tällä kertaa otan mukaan koulutusvälineistöä jottei ihan lomailuksi mene koko reissu Nauru Nyt kun valoakin piisaa iltaan asti niin täytyy käyttää aika hyväksi.