Junamatka meni sitten oikein hienosti, likat nukkui alkuihmetyksen jälkeen koko matkan. Tylsää. Eikö ne tajua että niiden tehtävä on järkätä mulle päänvaivaa ja harmaita hiuksia Hymy

1245782345_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Miks tää huone liikkuu?"

 

1245782359_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eh, Qira otti tilansa :) Herillä on joku haju tutkittavana.

Sunnuntaina olikin sitten ihan erilainen sää kuin lauantaina, ja aamupäivästä käytiin uittamassa koiria. Nähtiin sekin ihme että Qira ensimmäistä kertaa elämässään ui kepin perässä!! Yllättynyt Rouva on nyt toista kesää katsellun kun Heri ui miljoonaa ja sillä on niiiiin kivaa mamin kanssa, mami kehuu Heriä ja pitää hauskaa Herin kanssa joten nyt paloi pinna ja muori meni kuin menikin kepin perässä veteen Hymy Vanha koira oppii uusia temppuja ja kateus on kantava voima.

Maanantaina käytiin jännittämässä Seinäjoen katsastuskonttorilla että saanko asuntovaunun kesäleirille kodiksi vai en, ja läpihän tuo meni Hymy

1245782370_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuleva leirikoti. Jos vaan saadaan raahattua ehjänä perille asti :)


Katsastusasemalla vierähti yli tunti, joten ehdin siinä välissä käymään tyttöjen kanssa "kaupunkikävelyllä", pari pyöräilijää tuli aika lujaa vastaan mutta Heri ei onneksi enää niitä yritä jahdata. Se kyllä vaanii niitä mutta ei tee kenguruloikkia kohti.

Tiistaina oli heti aamusta jälkireenit Minnan ja Merjan kanssa, alku taas sähellystä mutta muuten jälki meni ihan ok. Kolme välipurkkia, yhdellä ilmaisi taas liian aikaisin, yhdellä jäljesti purkille asti ja ilmaisi vasta siinä. Pientä vetoyritystä oli mutta periksi en anna Hymy Muurahaiset olivat Eddien kiusana, mutta ilmeisesti Herin namit ei niille kelvanneet (keitettyä sian kieltä), tai Heri on vaan niin kova typy että namin mukana menee muurahaisetkin.

Ilma oli tosi painostava, joten jälkeilyn jälkeen mentiin Minnan ja poikien kanssa uiskentelemaan. Vietiin kaksi koiraa kerrallaan, ensin senioriosasto Rudolf & Qira (joka testasi pelastusliivit ja sen verran hyvin ruova niillä ui että taidanpa käyttää niitä toistekin) ja sitten juniorit Eddie & Heri. Heri oli selvästi innokkaampi osapuoli, ja sai pidellä sitä ihan tosissaan kun Minna heitteli Edille lelua. Ja se ääni mitä Heri piti! Ja pikkukoira meinas pari kertaa vetää mut veteen perässään vaikka roikuin hännässä kiinni Nauru Ja kerran Heri ei osannut päättää ottaako siellä järvessä oman lelun vai Edien lelun, Herppa pyöri toisen lelun ympärillä toinen lelu suussa, pelkäsin jo että raukka hukkuu pian. On se pöljä.

Illalla oli vielä hakureenit, Heri vikana ja siinä vaiheessa olin jo niin kypsä hyttysiin että otin vain kaksi maalimiestä. Nyt kokeiltiin miten Heri hoksaa ottaa rullaa maasta, molarit valmiina. Eka oli oikealla n. parinkymmenen metrin päässä lakanan alla, Heri haistoi jo ajoissa vaikka ei tuullut lainkaan! Pientä pohdintaa oli molarilla, kerran kurkkas mua että mitäs nyt? Jatkoi kuitenkin hommia, mutta lopulta Piian piti antaa rulla Herpalle kun herneet eivät oikein kohdanneet Hymy

Toka oli vasemmalla ison kiven takana, ja siellä myös melkoista pohtimista. Heri hoksasi jossain vaiheessa ottaa rullan, mutta tiputti sen vähän matkan päähän ja palasi Kaarinan luo. Kaarina antoi uuden rullan, Heri lähti ja palasi melkein heti rullan kanssa takaisin. Kaarina ei sanonut mitään, ja lopulta herneet taas löysivät toisensa ja Heri toi rullan mulle. Nyt menin Herin perässä mukana näytölle ja voin kertoa että ei todellakaan ole helppo homma... Heri ei jarruta yhtään vaikka roikuin epätoivoisesti mukana, ihan hyvä mutta pelkään että mää en kisoissa kyllä selviä ehjänä NauruNauruNauru Täytyy ottaa noita piiloja missä Heri ei näe mua, eli joko jotain isoja kiviä tai sitten molari on niin kaukana etten näy sinne asti.