Viime yö oli aika levoton, ensinnäkin nukun AINA huonosti (jos ollenkaan...) kun koirat on kipeenä, ja toistaiseksi Heri oli aika sekaisin kun alkoi heräilemään illalla kunnolla nukutuksesta. Kipuja sillä ei ollut, vaikka varuiksi annoinkin yöllä yhden kipulääkkeen. Lonkkakuvauksen jälkeen se oli ihan samanlaisessa krapulassa Hymy

Laitoin Herille illalla pöntön päähän, ja tovin seisoskeltuaan se suostui menemään maahan. Pönttö ei aiheuttanut mitään kauhukohtauksia, Heri kyllä yritti ottaa sitä pois mutta muuten suhtautui hyvin neutraalisti hökötykseen. Nukahdin hetkeksi, ja heräsin siihen kun koira tassutteli sängyn vieressä. Luulin ensin että se on Qira, mutta kun avasin silmät niin Herihän se siinä - ilman pönttöä! Vaihdoin pönttöön pienemmän pannan ja menin uudestaan nukkumaan. Hetken päästä heräsin taas kun Heri oli sängyn vieressä, nyt oli potta pysynyt päässä mutta ilmeisesti neidolla oli pissihätä. Päästin Herin pihalle mutta se vain seisoskeli joten uudestaan nukkumaan ja pönttö Herille takaisin päähän.

Kolmannen kerran herättyäni päästin Herin taas pihalle mutta ei sillä vieläkään hätä ollut, taas pistettiin pönttö takaisin ja koitin saada unen päästä kiinni. Ja kohta taas herätys, nyt Heri kömpi mun viereeni sänkyyn pöntön kanssa ja siihenhän se sitten onneksi lopulta rauhoittui Hymy Ois pitänyt heti hoksata ottaa pikku potilas viekkuun nukkumaan...

Heräsin seuraavaksi kuuden aikaan ja totesin että mitä sitä enää yrittää nukkua kun pitää Qiran kanssa käväistä Tervakosken näyttelyssä. Laitoin Herin pönttö päässä häkkiin siksi aikaa kun kävin Qiran kanssa aamulenkillä, ja palatessani se nukkui siellä ihan tyytyväisenä Hymy Kun lähdettiin näyttelyyn niin laitoin Herin varmuuden vuoksi taas häkkiin pöntön kera, Ilkka oli ollut reissussa ja tulisi vasta aamupäivästä. Heri olikin ollut ihan nätisti ja oli kovasti iloinen kun Ilkka vapautti pikkuisen vankilastaan.

Päivällä Heri ei ollut moksiskaan tassupaketista, oli ihan oma reipas itsensä ja huvitti itseään kellimällä selällään ja pyöritellen sukkaa etutassujen välissä... Ihme kissa?

Ohessa pari kuvaa:

1251659003_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Qira vahtii pikkusiskon unta

1251659025_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Karvaton neiti tassupakettinsa kanssa

1251659044_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä potilaan kelpaa! Heri kiittää Kipiä vinkistä Silmänisku

1251659070_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Etujalan ajellut karvat ja haava

Tänään kun katsoin tuota etujalan haavaa niin kyllä siinäkin selvä viilto on, eilen se ei vaan näkynyt niin selvästi. Täytyy seurailla että siihen ei tule mitään tulehdusta, ja putsailla sitä samalla kun alan suihkuttelemaan takajalan haavaa.

Huomenna käynkin vakuutusyhtiössä viemässä korvaushakemuksen, onpa hyvä että Herillä on vakuutus. Toivottavasti toiste ei tarvitsisi tassua paikkailla, tassuhaavat kun saattaa olla kurjia parantumaan... Heri on kyllä mainio potilas, sillä on ilmeisesti kohtuullisen korkea kipukynnys ja muutenkin se on niin rempseän reipas että oikein huvittaa Hymy Lääkkeetkin se hotkaisee vaikka päällä on vain vähän lihapullaa, siinä missä Qira kyllä hoksaa lääkkeen herkkujen seasta ja sylkee sen pois niin Herillä lääke menee yhdellä nielaisulla oikeaan paikkaan.

Huomenna kaivan kongit esiin ja jos ehdin niin teen Herille pikku tarkkusruudun pihalle. Ja jotain temppujakin neidille voisi opettaa...