Messarin viikonloppu meni oikein hyvin, tytöt olivat olleet Birgitalla ihan nätisti, vaikka molempina päivinä päivät vähän venyivätkin. Eikä siellä kehissä loppujen lopuksi mitään häikäisevän upeita hoffeja ollut, ja suurin osa nartuista melko karvattomia!

Perjantaina siis saavuttiin Oivan tupaan, ja illalla oli vähän erimielisyyttä siitä kuka nukkuu sängyssä ja kuka lattialla... Qira sentään pyysi lupaa päästä viekkuun, mutta Heri se vaan olis tullut omine lupine mamman jalkoihin. Jossain vaiheessa en enää jaksanut tapella, ja lopulta Qira nukkui mun jaloissa ja Heri tyynyn vieressä. Tokana yönä Heri ei nukkunut ihan koko aikaa sängyssä, ja vikana yönä oltiin Qiran kanssa kaksin Hymy Qira nukkuis aina reissussa mun vieressä jos vaan pystyis, varmaan sen takia etten karkaa mihinkään. Heri haluaa sänkyyn sen takia että se on pehmee Nauru Kotonakin se yöllä jossain vaiheessa kiipeää meidän jalkoihin, mutta menee onneksi pienempään tilaan kuin Qira (joka leviää melko isoksi) joten ainakin välillä saa nukkua sängyssä.

Lauantai-iltana meillä oli hauska iltalenkki, kun Birgitta kävi ratsastamassa hoitoheppansa Hulin. Aluks mua vähän epäilytti, mutta eihän nuo tytöt olleet moksiskaan! Totesivat vaan että jaa, heppa ja ratsastaja. Pidin tyttöjä vuorotellen irti eikä niitä silloinkaan kiinnostanut Huli. Tosin Qiralla pari kertaa oli aika kettumainen ilme joten piti vähän kieltää... Heri ois halunnut käydä nuuskimassa Hulin takapäätä mutta jostain syystä en antanut sen mennä Nauru

Maanantaina sitten kotiuduttiin, ja perjantaina lähdetään taas reissuun, nyt suuntana Lappi. Meillä ois agireenit torstaina jos pakkasta on alle -15, mutta me jätetään väliin kun tuo Heri kuitenkin painaa sata lasissa ja halli on sisältä kylmempi kuin ulkoa, eli en voi olla varma ettei saa mitään revähdyksiä tai vammoja.

Blogi siis hiljenee hetkeksi, hyvät joulut ja rauhalliset uudet vuodet Hymy