Maanantaina käytiin siis kontrollikäynnillä Veterissä, ja Heri pääsi taas pissimään purkkiin Hymy Nyt jouduin vähän aikaa odottamaan, mutta sitten Hoo pissikin enemmän kuin tarpeeksi. Olin ottanut Qiran mukaan kun ajattelin että ei Herillä varmaan taaskaan kauaa mene, eikä mennytkään. Siihen ei tällä kertaa itseasiassa koskettu lainkaan, joten Hoo pääsi seuraamaan Qiran anaalirauhasten tyhjennystä ihan vierestä. Oli aika hankala operaatio, Qiran anaalit on nykyään lekurin mukaan "muljuvat", eivät siis pysy paikoillaan ja niitä on hankala tyhjentää. Toinen oli tyhjä (olin saanut sen tyhjättyä kotona) mutta toisen tyhjäsi lekuri. Heri kammoksui sitä löyhkää, ja niin kammoksuin minäkin Hymy

Ensin lekuri oli sitä mieltä että Heri on ihan ok, kun kerroin että oireet loppuivat pari päivää lääkekuurin aloittamisen jälkeen. Lekuri sitten mietti kun viime kerralta oli merkintä "verta virtsassa +/-0" niin kerroin että Herpalla oli viimeksi juoksut eikä tiedetty johtuiko veri siitä. Hän sitten päätti laittaa Herin pisunäytteen viljelyyn kun se testi mikä siihen oli tehty ei ollut 100%:sen luotettava. Testiin menisi vuorokausi joten sain ohjeeksi soittaa tiistaina tuloksia.

Sitten odottelin tovin laskua, Herin osuus tällä kertaa vain 8€ ja Qiran 44€.

Tiistaina soittelin tuloksista ja harmittavasti näytteessä oli jotain mitä siinä ei olisi missään nimessä pitänyt olla kun on lääkekuuri päällä. Näyte laitetaan sitten johonkin toiseen testiin mikä määrittelee mikä lääke siihen pöpöön sopii. Eli torstaina soittelen uudestaan ja kysyn mitä testi näytti ja mitä lääkettä Herpalle seuraavaksi. Harmittavaa, mutta onneksi Herppa on ihan ok eikä meillä oli nyt alkuvuodesta mitään kisoja mitkä jouduttaisi lääkekuurin takia perumaan.