Tokoilussa oon taas aloiteltu takapihalla tunnarin reenaamista, eka kerta meni oikein hienosti (oma +  hajustamattomat kapulat), mutta nakki tais olla liian hieno palkka kun seuraavana päivänä neiti syöksyi kapuloille niitä sen kummemmin nuuskimatta ja toi ekan mikä hampaisiin osui... Jeps, eli back to basics. Harmi ettei ole nurtsia, tonne lumeen on ikävä hukata kapuloita Silmänisku Avoimen kaukokäskyt on oikein hienolla mallilla, kotona ainakin. Heri ei enää tee "kyyryistumista" vaan nousee nopeasti ja ryhdikkäästi ylös. Tosin kun tehtiin eri suuntaan niin vauhti hidastui huomattavasti. Eli paljon paljon reeniä superpalkalla vieraissa paikoissa niin saadaan varmuutta.

Maanantaina oli PPK:n pienryhmän tavoitepalaveri, ja tuli luvattua varmaan liikoja Nauru Ajattelin että Herille ois kiva ens vuonna saada JK1 / HK1 / EK1. Keksin sitten että kunhan edes JOKU NOISTA saadaan niin tavoite on täytetty Silmänisku PEJÄ-kokeessa ois kans kiva käydä, mutta sitä ennen tarvis se pelastustottis suorittaa. Toisaalta se on helpompi kuin pk-tottis kun siinä ei oo niitä esteitä mitkä meillä on vielä vaiheessa, joten voishan sitä käydä kokeilemassa kertaalleen tänä vuonna.

Ja sitten siihen luonnetesti-asiaan, sain Herille paikan tuonne kevät-kesälle (Jaana-kasvattajalle ilmoitettu tarkka päivämäärä...), eikä ollut edes vaikeeta. Sain heti ekasta paikasta minne kokeilin, eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Saa nähdä miten Herin käy testissä, oon oman arvioni paperille laittanut ja mielenkiinnolla odotan että mitä se sitten oikeasti saa Hymy Vähän jo hirvittää ja jänskättääkin, Qiran kanssa olin aivan kauhuissani kun en ollut ennen testissä koiran kanssa ollut, nyt Herpan kanssa on vähän helpompaa kun on kertaalleen ite ollut ja aika monta testiä tullut nähtyäkin.

Juoksu alkaa kohtapuoliin olemaan lopuillaan, jospa ens viikolla päästäis tottistelemaan. Hakureenit on nyt torstaina ja lauantaina, ja onneksi nyt on lauhtunutkin sen verran että pitäis tarjeta. Ja pisutulehdus alkaa olemaan sen verran hyvällä mallilla ettei sekään estä meidän reenejä. Uusi vuosi alkakoon!