Lauantaina oli taas tahtojen taistelua kun yritin ottaa Herille iltaruoan aikaan ottaa kaukokäskyjä takapalkalla... Eli: Heri sivulle, ruoka Herin taakse, Heri maahan - jätän Herin n. kolmen metrin päähän. Käännyn Heriä kohti, annan "istu"-käskyn, Heri vilkaisee taakseen mutta ei tee elettäkään noustakseen. Noh, otan kupin pois ja pidän pienen paussin. Tämä toistui NELJÄ kertaa, ja mulla alkoi jo mennä usko siihen että Hoo ei saa lainkaan iltapalaa... Viidennellä kerralla se sitten vihdoin nousi ylös! Voi argh.

Seuraavana aamuna sama homma, nyt ei onneksi tarvittu niin montaa toistoa. Kotona sujuu paremmin mutta näköjään Ilkan luona ei voi totella Silmänisku

Tunnari on onnistunut mukavasti kun muut on hajuttomia, eli voisin kyllä jollain hajustaa muut kapulat ja kokeilla miten sujuis...

Maanantaina vein Qiran hierojalle, ja Heri sai luvan tulla mukaan. Hieroja oli Miikku meidän hakuryhmästä, ja tarkoitus oli että Heriäkin vähän hierottaisiin lopuksi. Qira meni heti pötkölleen ja Heri alkoi tutkimaan paikkoja. Herppa tutkikin paikan aika tarkkaan, taisi se jonkun vartin nuuskutella. Sitten pyysin sen luokse, ja lopulta se torkahti mun syliin Hymy Kun Qira oli hierottu, livautin Herin vaivihkaa patjalle ja Miikku pääsi hieromaan Heriä. Saatiin se käännettyäkin eikä Heri yrittänyt pyristellä ylös. Ens kerralla Herppaa vois kokeilla hieroa vähän enemmänkin.

Heri pääsi myös ihmettelemään LAMPAITA! Ensin se meni into piukeella aidan viereen, jossa oli yksi lammas muiden mennessä vähän kauemmaksi. Heri meni nuuskimaan lammasta, mutta vähän epäilytti joten peruutteli pois. Sitten se taas innostui, eikä lammas vieläkään välittänyt, joten Herppa alkoi haukkumaan lampaan tuijottaessa edelleen tyynenä "on näitä koiria ennenkin nähty". Herikään ei antanut periksi vaan jatkoi haukkumista metrin päässä lampaan tuijotellessä silmät pyöreinä Hymy Lopulta Heri kyllästyi ja tuumi ettei tuosta leikkikaveriksi ole.

Vuoden eka pokaalikin on sitten jo ansaittu Hymy Heri meinaan sijoittui Tampereen Seudun Koirakerhon "Vuoden tokotulokas" - kisassa kolmanneksi! Ja Kipi Supertyttö voitti "Vuoden tokokoira" - tittelin, joten ei hullumpi treeniryhmä meillä.