Torstain agility meinas taas jäädä pakkasen takia väliin, mutta onneksi reenejä ei kuitenkaan peruttu. Ei tehty ratoja, vaan oli taas muutama reenipiste. Ekaks mentiin ottamaan hyppyreeniä, joka sujuikin Heriltä jo paljon paremmin kuin viimeksi (silloinhan Hoo hyppi kaks vikaa estettä yhdellä loikalla...). Vähän vielä kaivataan kuitenkin lisäreeniä. Otin myös pujottelua niin että alussa ja lopussa oli kaaret, onnistui ongelmitta kun olin oikealla puolella, mutta jostain syystä Herillä katkesi ajatus kun oli vasemmalla puolella. Keinua otettiin myös, ja tämähän sujui kerrassaan loistavasti! Herillä oli namilätkä odottamassa siinä kohtaa mihin keinu laskeutui, ja kun Hoo tajusi että mitä nopeammin sen keinun saa alas niin sitä nopeammin se nami tulee, niin sehän paineli sitä aivan tohkeissaan! Otin myös muutaman kerran namilätkän kosketusta, ja nyt se menee just niinkuin pitää: Heri tavallaan pyyhkäisee kuonolla sitä lätkää ja jatkaa heti matkaa. Jees.

Perjantaina käytiin sitten tyttöjen kanssa eläinlääkärissä, tarkoitushan oli laittaa Qiralle rokotukset ja madotukset kuntoon sitä Liettuan reissua varten mutta vaihdettiinkin ne sitten Herille. Heri-pölhäke oli into piukeella jo autossa, kai se kuvitteli että mennään reeneihin tai jotain Nauru Heri veti ovelle nelivedolla ja sisällekin mentiin ovenkarmit ryskyen. Oltiin pari minsaa myöhässä joten lääkäri oli jo odotushuoneessa vastassa, Herppanen sinkosi hänen luokseen häntä huiskien ja lääkäri naureskeli että ootpas sää reipas! Sitten mentiin vastaanottohuoneeseen, Heri reippaasti ja Qira epäillen, sillä oli vielä muistissa viime viikon lekurikäynti.

Ensin tutkittiin Qiraa, poloinen alkoi tutisemaan mutta onneksi rauhottui sitten kun huomasi ettei mitään ikävää tehdä tällä kertaa. Juteltiin pitkät pätkät Qiran vatsavaivoista ja ruokinnasta, otettiin verikokeet ja sitten oli Herin vuoro. Heri oli Qiran tukimisen ajan pistänyt jo pötkölleen lattialle ja oli kyllä ihan ylirauhallinen. Sitten kun sen vuoro tuli niin totesin Heristä että se on vähän yksinkertainen otus Hymy Eläinlääkäri vastasi että hänen mielestään Heri on avoin ja utelias Hymy Kun lekuri kuunteli Herin sydämen niin totesi että kylläpä on rauhallinen sydämensyke!! Varsinkin verrattuna Qiraan, jolla oli myös ihan hyvänkuuloinen pumppu. Sitten rokotukset niskaan eikä Hoo huomannut mitään.

Hauskimman tempauksen Heri järjesti kun sille annettiin se loislääkitys, selitin lääkärille että Heri usein ottaa lääkkeet ihan vapaaehtoisesti, ja annoin ekan tabletin jonka Heri rouskuttelikin tyytyväisenä. Kysyin lääkäriltä että saako se pureskella tuon tabun, ja lekuri ei oikein saanut sanaa suustaan vaan totesi että ".. noi pillerit saattaa olla vähän pahanmakuisia... mutta kyllä ne voi pureskella...". Annoin Herille toisen pillerin joka maistui ihan yhtä hyvin kuin ekakin, ja tässä vaiheessa lekuri purskahti nauramaan happy0035.gif Viimeinenkin meni samaa kyytiä ja Heri vielä maiskutteli kovaäänisesti syötyään "herkut".

Lekurin kanssa tuli vielä jotain puhetta hoffiuroksista, totesi että ne ovat melko teräviä eikä luota niihin samalla tavalla kuin esim. Qiraan ja Heriin, jotka saivat kehuja kun ovat niin helposti käsiteltäviä Hymy Hyvä tytöt!