Oltiin lauantaina siskon luona kylässä, ja mitä kaikkea voikaan yksi hovarontti tuona aikana keksiä Hymy Sisko asuu omakotitalossa, ja pihassa on sellainen mukava vanha aitta. Olin siinä aitan vieressä lämmittämässä saunaa kun jossain vaiheessa huomasin että Heriä ei näy missään. Pyysin Ilkkaa katsomaan näkyiskö Herppaa aitan takana mutta ei. Ilkka alkoi huhuilemaan Heriä, ja jostain kuului Herin ääni vastaukseksi. Ilkka huhuili - Heri itki. Tajuttiin sitten että ääni kuuluu aitan alta... Heri oli jotain kautta mennyt sinne eikä päässyt takaisin. Siellä se inisi muttai kuulostanut kovin hätääntyneeltä, lähinnä itki sitä ettei päässyt meidän luokse. Saatiin se sitten yhdestä nurkasta ulos, ja näytti olevan päälisin puolin ihan kunnossa, vähän likainen tosin.

Jatkoin saunan lämmittämistä ja yritin pitää Heriä silmällä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Aika pian pikkukoira oli taas aitan alla... Nyt se tuli sieltä nopeammin pois, ja laitoin sen siten Topi-mäyräkoiran juoksunaruun että saan saunan lämmitettyä rauhassa. Kun olin lämmittänyt saunan leikin vähän Qiran kanssa ulkona, sillä seurauksella että Quu sai hoffihepulin ja Heri halusi mukaan. Huono idea, juoksunaru ei kestänyt vaan paukahti auki Nolostunut Onneksi saatiin se korjattua.

Kun käytiin lenkillä niin Herin oli ihan pakko mennä jokaiseen ojaan. Makaamaan. Sille ei riitä että se kahlaisi siellä, vaan sen pitää mennä sinne kuralutakkoon maate ja vielä ryömiä eteenpäin tyytyväinen ilme naamallaan Nauru Eikä nyt ollut vielä edes kuuma kesäpäivä, mitähän tuo keksii silloin.

Sisällä talossa Heri huvitti itseään kiipeämällä yläkertaan rappusia pitkin joita kaikki ihmisetkään ei pysty kävelemään. Ja tuli ihan reippaasti itse myös alas. Ja näiden touhuilujen välissä Heri leikitti Topi-mäyristä, joten niillä ainakin oli hauska päivä.

Oon ottanut nyt noutoa ilta- ja aamuruoalla oikein kunnolla viilaten, sitä loppuperusasentoa missä on ollut ongelmia. Ja voi veljet Heri teki hienon noudon perjantai-iltana!!! Siis oon vuoden työstänyt tuota pureskelemista ja nyt VIHDOIN Hoo toi kapulan niin ettei pureskellut lainkaan!! Kerrassaan mahtavaa! Toivottavasti Heri malttaa myös kokeessa tuoda pureksimatta, täytyy ottaa vielä muutama kisamainen treeni ennen tokokisaa.

Meidät muuten hyväksyttiin sinne raunio A-kurssille, mutta valitettavasti me ei voida sille osallistua Otsan rypistys Mulla tulee olemaan työkiireitä piakkoin siihen malliin että päästäis reeneihin aina 1,5 myöhässä, eikä se mun mielestä ole reilua muita kohtaan. Kaarina onneksi lupasi että pistetään Herille ilmaisu kuntoon ja käydään raunioilla kesällä niin voin halutessani syksyllä mennä A-kokeeseen Hymy