Maanantaina mentiin reenailemaan Kaarinan kanssa Pirkkahallin kentälle PPK:n vuorolle tottista, väkeä oli mukavasti ja mahduttiin hyvin sekaan. Hyvää häiriötä kun useampi koira tekee tottista samaan aikaan.

Ensin ilmoittautuminen jollekin vieraalle ihmiselle, Heri halus taas käteltäessä mennä moikkaamaan joten nappasin korvasta ja otettiin uusiksi. Nyt ok. Sitten otin seuraamista lelupalkalla, eli seuraamista - riekkumista - seuraamista - riekkumista jne. Otin välillä pidempää pätkää ja välillä lyhempää. Luoksetulo otettiin myös, suora ja tuli miljoonaa! Sitten vähän liikkeestä maahanmenon säätöä, eli pari askelta - käsky - palkka - pari askelta - käsky jne. Sitten taisin laittaa Herin paikkamakuuseen, Hiski riekkui lähistöllä. Hyvin pysyi Hymy Loppuun kaukokäskyt.

Sitten käytiin ottamassa hyppynouto, ei ongelmia. A-esteellä taas kiersi takasintullessa joten otin loivemman kolme kertaa, joka kerta molempiin suuntiin hienosti yli Hymy

Pienen paussin jälkeen oli tokovalmennusringin tokoreenit, ensin paikkaistuminen. Heri rapsutteli kolme kertaa (juu sillä on karvanlähtö mutta kyllä nyt kaks minuuttia vois istua paikoillaan!). Paikkamakuu oli parempi.

Yksittäisliikkeinä luoksetulo - heitin pallon (ja unohdin kertoa "tuomarille" että käytän käsimerkkiä...). Sitten nouto, nyt osaa pitää turvan tukossa vaikka vauhtia onkin. Sais tulla lähemmäksi. Kaukokäskyt sekos ihan kokonaan, istu käskyllä nousi seisomaan Huuto Tässä meinas hermo mennä, varsinkin kun koe on ihan kohta. Eli reeniä reeniä.

Tiistai-aamuna mentiin Kaarinan ja Miikun kanssa Tamskin Tallille reenaamaan, meidän tokokisa on siellä ja halusin itselle saada varmuuden siitä ettei Heri ajattele vain agiliitoo. Siellä kun ollaan käyty useassa möllikisassa.

Ensin ylipitkä paikkamakuu, ja käveltiin vielä ovesta ulos. Makuutettiin koiria jotain reilu 6 min, lopulta kaikki kolme koiraa pisti pään alas ja olivat hyvin kyllästyneen oloisia Nauru Sitten vein Herin autoon ja Hiski huseerasi Kaarinan kanssa.

Herille otin ensin seuraamista, ja heti alussa neiti oli menossa ihan omille reiteille eikä kontaktista tietoakaan. Pieni tukkapölly ja uus yritys, nyt sujui paremmin muttei niin hyvin kuin mitä Heri parhaimmillaan on. Palkaksi riekutin Heriä lelulla. Seuraavaksi luoksetulo, ensin niin että pysäytyskohdassa heitin pallon, tokalla kerralla ensin käsimerkki (pysähtyi upeasti!) ja perään heitin pallon. Piti vielä ottaa käskytyshäiriötä, eli Miikku huuteli "käsky!" ja minä pysyin hiljaa. Heri nytkähteli joka kerta mutta pysyi paikoillaan.

Noutoa niin että heitin kapulan, Miikku käskytti mutten päästänyt Heriä kapulalle. Otin muutaman noudonkin, kokeillakseni mikä heittoetäisyys ois paras, ja todettiin että parempi heittää niin pitkälle kuin vaan saan Hymy

Kaukokäskyt, nousi heti ekalla upeasti joten alettiin riekkumaan pallon ja narulelun kanssa Nauru Toisella kertaa palkkasin toisesta noususta.

Vikana hyppy, nyt ei jäänyt esteen lähelle vaan loikkasi kauas, istui heti kun käskin, huippusuoritus! Leikittiin hetki ja sitten otin takasintulon, sekin ok.

Jos Heri tekee oman tasonsa mukaan niin kaikki on mahdollista, jos mää hermoilen ja Herppa on jästipäinen niin silloin ei hyvä heilu Hymy Mutta katsellaan, mieluummin menisin kyllä jälkikokeeseen mutta kai näitä tokoja pitää tahkota kun niihin pääsee ilmoittautumaan helpommin Kieli ulkona

Tokoreenien jälkeen kävin vielä lenkittämässä koirat ja tein sitä ennen Herille jäljen joka sai vanhentua tunnin verran meidän lenkin ajan. Jälki oli varmaan jotain alokasluokan pituinen, keppejä 6 kpl ja yksi kulma. Jana meni ihan ok, jälki meni aika läheltä. Kepit 1-4 ilmaistiin hienosti, vitosella jouduin muistuttamaan ja just ennen jäljen loppua (ja vikaa keppiä), Heri pysähtyi ja seisoi pitkän tovin kuin lintukoira. Lähti sitten ihan vikasuuntaan joten huomautin asiasta ja nyt Hoo meni loppuun asti ja ilmaisi kepin. Palkkasin Herin ruhtinaallisesti, ja kun päästin sen irti se jatkoi sinne minne oli menossa ja söi jotain... Kävin kurkkaamassa mitä neiti naposteli ja taisi olla verilättyä. Huomasin samalla merkin puussa, ja muistin että meidän jäljen alussa oli myös ollut merkki eli joku oli tehnyt siihen verijäljen. Taisi meidän jälki mennä siitä päältä tai vierestä, kiva häiriö Herpalle Hymy