Purin tänä aamuna videolta tuomarin kommentit eiliseltä, ja tässäpä nämä (ihan kaikkea en kuullut kun tuuli osui mikrofoniin)

"Suoritus on kokonaisuutena ihan mukavaa katsottavaa, pientä hiomista siellä täällä niin päästään oikeinkin hyviin tuloksiin."

Seuraaminen - hyvä (tarkkaavainen ja halukas, täyskäänösten pitäisi olla parempia, pitäis olla varmempi henkilöryhmässä)
Liikkeestä istuminen - puutteellinen (väärä asento)
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo -  tyydyttävä (pitäis mennä nopeammin maahan, pitäisi istua eteen)
Tasamaanouto - tyydyttävä (luovutti kapulan seisten)
Hyppynouoto - hyvä (sais olla määrätietoisempi - no huhheijaa Hymy )
Estenouto - erinomainen (ei huomauttamista - vaikka sivulletulo tökki...)
Eteenmeno - tyydyttävä (valmistelevassa osuudessa ennakoi, ei mee ekalla maahan)
Paikkamakuu - hyvä (ensin vähän levoton, tarvitsee toisen käskyn istumiseen)

Hieman ihmetyttää toi hyppynoudon arvostelu että sais olla määrätietoisempi, ehkä se palautus oli sitten vähän huono? Nooh, tästä on hyvä lähtee viilaamaan Silmänisku

Nyt kun oon ehtinyt asiaa sulatella ja palannut vähän maanpinnalle, löysin aika paljonkin parannettavaa meidän suorituksesta.

JANA - näitä reenejä lisää, vaikka Heri nyt onnistuikin niin varmuutta tässä ei vielä ole läheskään tarpeeksi

JÄLKI - Heri jäljesti oikein mukavaa vauhtia, liina oli tiukalla mutten joutunut hirveästi jarruttelemaan. Tarkkuutta pitäis silti saada lisää, vaikka Heri hyvin menikin tällä kertaa jäljen päällä (vaikka olikin hieman tuulista), niin mulla ei esim. ole mitään mielikuvaa siitä missä kohtaa oli kulma? Tai että oliko niitä enemmän kuin yksi?

KEPIT - ilmaisu oli kyllä ihan hanurista, taisko yhden kepin kohdalla mennä oikeasti maahan? Ja tosiaan meni ainakin kolmen kepin yli.

ESINERUUTU - tää ois varmaan onnistunut ihan suunnitelman mukaan jos ei Heri ois bongannut sitä sivumerkkiä. Mutta tässäkin suoraviivaisuutta lisää, eli nyt muutama reeni niin että joku vie esineet Herin nähden.

TOTTIS - no sitä viilausta viilausta Nauru Noudon palautukseen varmuutta, jostain syystä tasamaanouto on hankalampi, hyppy/estenoudoissahan palautuksessa ei ollut ongelmaa? Vähän vielä skarpimpi Heri sais olla, mutta toisaalta pikkukoira on ihan vauva vielä Silmänisku Eteenmenon maahanmeno kuntoon, jäävät varmemmiksi ja nopeammiksi, paikkamakuu rauhallisemmaksi, siirtymät hieman paremmiksi (nyt kyllä Herillä pysyi vire aivan loistavasti vaikka välillä vaan oltiin tosi pitkiä aikoja, Hoo syttyi kuitenkin aina heti uuteen toimintaan)... Siinähän niitä. Tokossa on paljon helpompaa kun pystyt virittämään koiraa liikkeiden välillä, pk:ssa periaatteessa seuraava liike alkaa siitä mihin edellinen loppuu eikä muutenkaan saa sitä perusasentoa säätää ja vääntää.

Täytyy myöntää että on vieläkin aika epätodellinen olo, Heri kun on tyystin erilainen kuin Qira, aivan toistensa vastakohdat. Herin kanssa olenkin joutunut opettelemaan monia asioita uudestaan, ja helppoa ei aina ole ollut. Tässä vaiheessa tuntuu siltä että Heri on aivan mieletön pakkaus, ja mun koulutustaidot eivät ole lähelläkään Herin vaatimaa tasoa. Toivottavasti tästä vielä kehityn että Heri saa ihan oikeasti näyttää mihin kykenee Hymy