Perjantai-iltana lähdettiin Herin kanssa pyörälenkille, ja Ilkkakin tuli tällä kertaa mukaan. Qira-polo oli myös kovasti tohkeissaan lähdössä mutta tiesin ettei se jaksa koko matkaa niin muori piti jättää kotiin. Ilkka innostui aina välillä kirittämään Heriä, eikä siihen kyllä paljoa tarvittu: Ilkka vaan tuli meidän viereen ja pikkukoiralla meni turbovaihde päälle ja mua vietiin... Melko hurjaa kyytiä kyllä sain, Heri ei yhtään säästellyt itseään mutta hyvin sillä kunto kesti! Pitäis varmaan hommata vähintään se pyöräilykypärä, ja ehkä kyynär- ja polvisuojat samalla Hymy

Heri sai suurimman osan matkaa olla vapaana, se jolkottelikin tyytyväisenä meidän edellä ja ihmetteli että miks me ollaan niin hitaita. Puolessavälissä pidettiin huilitauko, ja otin siihen väliin Herpalle pudotetun esineen hiekkatielle. Ilkka mittas matkan, eli 50m - pudotus - 100m lähetys. Eli EK:n avoimen luokan satsi. Tää on jo tosi hyvällä mallilla, sormet oikein syyhyää että pääsis jo sinne kokeeseen testaamaan osaamista.

Kotimatkalla Heri pääsi taas uimaan (oli käynyt yhdessä kuraojassa "vilvoittelemassa") ja illalla otettiin ennen ruokaa nouto joka sujuikin pureskelematta. Pitäis nyt alkaa vähän suunnittelemaan tokoreenejä siltä varalta että juoksut ei estä osallistumista rotumestiksiin.