Maanantaina Kangasalla tokorenkaan reenit, sää ilmeisesti karsi porukkaa melko kiitettävästi kun paikalla ei Herin lisäksi ollut kuin Tilkku-bortsu. Ja silti meillä meni puolitoista tuntia...

Ensin paikkamakuu, jätettiin koirat jääkiekkokaukalon sisälle ja käveltiin itse pois. En heti mennyt laidan taakse kyykkyyn ja Heri oli niiiiiin kaula pitkällä että olin ihan varma että se lähtee. Löysin sitten pienen kolon kaukalon reunalta mistä näin Herin, ja ihan rauhassa se siellä sen kolme minuuttia sitten makoili. Kerran vaihtoi kankkua mutta ei muuta isompaa.

Seuraavaksi Tilkku teki avoimen luokan liikkeitä, ja sitten otin Herin vuoroon. Pikkukoira kihisi taas innosta, se on aivan järjetön kun sillä on kokoajan ja jatkuvasti mieletön tekemisen into Nauru Ensin seuraaminen kisamaisesti, puolessa välissä alkoi haahuilemaan - huomautin - loppu meni tosi hyvin. Liikkeestä maahamneno ei sitten tälläkertaa sujunut ei sitten millään! Sain sen lopulta maahan mutta ihan ihme kettuilua.

Luoksetulo oli jo aika hyvä, ei vielä täydellinen mutta parempaan päin mennään koko ajana. Lähti mukavaa vauhtia, laukalla mutta ei liian lujaa, pysähtyi hyvin käsimerkistä, vähän hämillään lähti kun kutsuin uudestaan (ei olla tehty tätä vielä ikinä reeneissä), eikä oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä. Tuli kuitenkin eteen istumaan vaikkakin taas hieman kauas.

Liikkeestä seisominen oli sitten oikein erinomainen, ei hievahtanutkaan kun kävin takana kääntymässä.

Sitten Heri autoon siksi aikaa kun Tilkku tuli tekemään loput liikkeet.

Kakkossatsi alkoi noudolla, ja voi että olin tyytyväinen! Ei pureskellut ja toi melko lähelle! Tämäkin alkaa olemaan jo aika hyvällä mallilla, pitäis vaan saada jostain vähän painetta ennen tätä liikettä kun kisoissa saattaa käydä niin että pureskelee... Kaukokäskyt ei sitten tällä(kään) kertaa sujuneet, piti käydä huomauttamassa, tokalla kerralla suht ok. Mitähän tähän nyt keksis. Pitänee keksiä joku kunnon tipsisana että Heri tietää että tulossa on jättipalkka. Tai sitten voisin koittaa jotenkin hetsata noutokapulalla, sehän on ennen kakeja... Hmmm... Kakeissa on kuitenkin kolmen kerroin joten jos se menee nollille niin heihei ykkönen.

Hyppy oli muuten ok, mutta kun selitin Sallalle ennen liikettä että "Heitän Herille pallon kun se istuu", niin vaikka se pallo oli vielä taskussa niin Hoo ilmeisesti ymmärsi kuulemansa eikä meinannut millään istua vaan tuijotti herkeämättä mua. Höpsö eläin Hymy Uusinta oli ok. Tämä myös takapihareeniksi vaikka iltaruoalla.

Noutoa otin vielä niin että heitin kapulan ja Salla huuteli "käsky", Heri nytkyi aika kiitettävästi muttei lähtenyt. Sille pitäis nyt muistaa ottaa tätä noudossa, luoksetulossa ja hypyssä.

Loppuun vielä palloleikkejä ja Sallakin vähän leikitti Heriä kanilelulla, hyvin leikki. Nyt on taas motivaatiota reenata, mutta kyllä se siitä latistuu jos Heri juoksun aloittaa. Toi Tervis on niin tärkeä paikka, muut kisat tuntuu ihan vaan epävirallisilta koetuksilta siihen verrattuna Silmänisku