Tytöt pääsi eilen vihdosta viimein Terhin hierottavaksi, viime hierontakerrasta onkin jo aikaa. Ensin pääsi Qira käsiteltäväksi, ja voi että muori nautti täysin siemauksin olostaan! Terhikin totesi että on kyllä helppo hierottava, kun esim. piti vaihtaa puolta niin Terhi vaan meni Qiran yli ja totes että ei tätä ihan joka koiralle voi tehdä. Venytykset sujui myös loistavasti, Qira antoi hienosti tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet.

Heri sai siinä sitten olla ja käskin sen lopulta mun viereeni makoilemaan, nyt kun valeraskaus on päällä se on todellakin normaalia rauhallisempi... Kun Herin vuoro tuli se meni nätisti kellimään peiton päälle, mutta kun Terhi olikin selän takana niin vähän Heriä epäilytti ja jänskätti, mutta aika pian päästiin itse asiaan ja lopulta Herikin saatiin tosi hienosti hierottua.

Terhi oli silloin hierontapäivänä koplannut Herin läpi ja todennut että selässä on aikamoinen jumitus, oli myös hoffien agimestiksissä katsellut että Heri liikkuu hieman jäykästi. Oli vähän pelännyt että miten jumissa Heri oikein on, mutta hierottuaan totesi että tämähän on ihan hyvässä kunnossa! Vasemmalla puolella selkää oli vähän jumia, mutta se saatiin auki ja sen jälkeen ei tullut mitään reaktiota kun Terhi paineli samaa kohtaa.

Venytyksetkin sujui tosi hyvin, Terhi naureskeli kun piti venytellä takakinttuja niin Herppanen se venyttelikin koipensa itse Nauru Terhi suurinpiirtein vain piti koivesta kiinni.

Kyllä sai taas olla ylpeä kullanmuruista, kyllä tuo arkikäyttäytyminen ja käsiteltävyys se vaan on tärkeämpää kuin kisoissa pärjääminen.