Nyt ollaan sen verran palauduttu viikonlopusta että voi vähän analysoida meidän kisaa tarkemmin Hymy Oli muuten hienoa että yksi tavoite täyttyi, eli haaveena oli osallistua kaikkiin hoffien omiin mestiksiin, haave täyttyi ja ylittyikin oikein reippaasti! Tokossa avoimen luokan toinen 1-tuloksella, agimestiksissä mestaruus ja nyt koulari. Enempää ei voi pyytää eikä toivoa Hymy Kiitos Heri!

Jälki
Jälki on hyvällä mallilla, sitähän on Herin kanssa tehty ihan pikkupennusta asti ja sillä on hyvä motivaatio edetä jäljellä. Tuomari muuten huomautti että janalla jarruttelin aika kovasti Herin menoa mutta koiraa se ei haitannut.

Nyt vaan lisätään vaikeusastetta eli vois ottaa niitä teräviä kulmia ohjelmaan, kepeille vielä lisää varmuutta ja janojakin vois reenata enemmän. On aika mielenkiintoista että janat on menneet kisoissa näin hyvin vaikka ei todellakaan olla reenattu niitä niinkuin on ollut tarkoitus.

Tarkkuus
Tarkkuusruutuun lisää rutiinia, esineitä pitää alkaa vaikeuttaa ja jotenkin pistäis saada Heri innostumaan enemmän tästä. Se kyllä tekee työtä pyydettäessä mutta kun tässä ei saa juoksennella eikä kirmailla niin ei ole kovasti Herin mieleen Silmänisku Kisamaisia reenejä vois tehdä enemmän että määkin oppisin käyttäytymään korrektisti.

Pudotettu
Tää on onneks Herille mieluisa liike, täytyy vaan alkaa palkkaamaan myös siitä seuraamisesta ettei menis turhaan pisteitä. Tähän myös vaikeusastetta lisättävä, eli polunylityksiä, vaikeita maastoja ja tietysti matkan pidentämistä.

Haku
Tää on kyllä periaatteessa vielä ihan kesken, rullailmaisuun pitää saada varmuutta ja kaikkea muutakin kivaa on vielä hiottava. Palkkaamattomuttakin on alettava ottaa mukaan, ja piilojakin vois vaikeuttaa. Eniten hommaa lienee emännällä, onneksi en onnistunut ihan totaalisesti mokaamaan Herin suoritusta.

Esineruutu
Tää on aika hyvällä mallilla, nyt aletaan reenaamaan useampaa esinettä / pienempiä esineitä ja vaikeuttamaan tätäkin. Mun täytyy myös muistaa käyttää aivoja tässä, siellä kokeessa oli kuulemma yksi esine ihan vasemmassa reunassa, me missattiin se kun lähetin Herin vähän kauempaa ja tuuli kävi kuitenkin oikealta... Onneksi ei oltu voittajassa, eli nyt riitti kun Hoo toi keskimmäisen esineen. Mutta kuten tuolla kisoissa nähtiin niin tää on tärkeä osa palapeliä.

Tottis
Tätä pitäis alkaa reenaamaan niin että alla ois kaikkee muuta ja vielä paikkamakuu ja sitten seuraamiseen. Heri on siitä kiva että se osaa kyllä yhdistellä asioita, sen näki siitä eteenmenohaluista Nauru Kun ollaan aamulla reenattu tottista ja vikana ollut eteenmeno ja aamuruoka niin Herppa se totes että mulla on nälkä, otetaans jo se eteenmeno!

Noudoista oon erityisen ylpeä, vuosi sitten näytti siltä että hommasta ei tule mitään ja nyt napsahti noudoista erinomaiset.

Unohtui muuten mainita että se tottistuomari totes meille arvostelun jälkeen että "tää taitaa olla aika nuori ja vallaton" happy0035.gif Totesin että juu, aika kuriton tapaus. Eli hallintaa pitäis saada Herille, innon kuitenkaan kärsimättä.

Se täytyy kyllä myöntää että on tokoviilauksista sen verran ollut hyötyä että toi tottis meni aika rutiinilla, vaikka Heri aika väsy raskaan maasto-osuuden jälkeen olikin.


Ja kyllä, pk-kärpänen puraisi Hymy Hassua sinänsä kun en oo ikinä pitänyt itseäni pk-ihmisenä ja kynnys osallistua kisoihin on ollut tosi korkea. Ja jotenkin oon aatellut että se tuloksen saaminen ois työn ja tuskan takana. Mutta Heri saa kaiken tuntumaan niin kovin helpolta Nauru

Ja toi EK oli aivan huippujuttu, jo Qiran kanssa haaveilin että ois kiva osallistua mutta silloin ei ollut kunnollista hakuporukkaa. Herin kanssa aloin itseasiassa ajattelemaan asiaa vasta nyt kesällä, Kaarinan yllytyksestä. Tarkoitus oli tosiaan vain käväistä opintomatkalla, mun mielestä oli ihan mahdotonta ajatella että saatais joku koulari... Kai sitä pitäis alkaa luottamaan omiin koulutustaitoihinsa, koirahan on ihan pro Hymy Musta on vaan omituista että Heri tekee sen mitä pyydän, sehän vois huidella miten sattuu ja antaa käskyjen mennä kuuroille korville mutta ei, pikkukoira tekee mitä mami pyytää happy0169.gif

Kiitos vielä kaikille onnittelijoille, jaettu ilo on moninkertainen ilo! happy0180.gif

Me odotellaan Herin kanssa innolla ens vuoden mestiksiä!