Herpalla on sitten pisutulehdus Päättämätön Huomasin asian eilen kun käytin sen ulkona töiden jälkeen, ekat pissit tuli ok mutta sitten vaan kyykittiin ja lumeen jäi verisiä tippoja. Heri riepu.

Heri väläytti että kyllä siltäkin hoksottimia löytyy, kuten seuraavasta saattaa päätellä. Kun tulin eilen kotiin niin Heri oli ovella vastassa pesusieni suussa, ihmettelin että mitä hittoa se on kylppärissä tehnyt? Noh, en miettinyt asiaa sen enempää vaan lähdin siis ulos, kun otin Heriltä pöksyt pois ihmettelin kyllä että miten ne haiseekin niin pahalle! Lenkillä sitten totesin että jaahas, tulehdusta pukkaa, joten kotiin päästyäni laitoin Herille hunajavettä, heitin sen kitaan pari c-vitamiinitabua ja soitin lekurille.

Sain ajan vasta tälle illalle, olisin mieluusti mennyt heti mutta lekurin mukaan ei ole hätää jos koira kerran on pissannut. Kävin sitten viemässä sen pesusienen kylppäriin, ja totesin että Heri on siellä repinyt jotain paperia aikansa kuluksi. Myös lattialla ollut pyyhe oli rutattu, ja kun nostin sen ylös huomasin että se on märkä. Ihmettelin asiaa, ja kun nuuskasin se haisi pahalle... Hoksasin sitten että Heripä on käynyt kylppärissä pissalla kun sen on kesken päivää tullut hätä! Fiksu pikkulikka, olisihan se voinut lorauttaa vaikka oven eteen tai makkariin Hymy

Loppuilta meni rampatessa pihalla, onneksi asutaan rivarissa eikä tarvinnut kuin päästään Heri takapihalle hädilleen. Juotin sille yhteensä pari litraa vettä, ja Heri kävikin ahkerasti ulkona, pahimmillaan viiden minuutin välein. Meinasin jo hermostua ja soittaa lekurille uudestaan, mutta annoin Herille kipulääkkeen ja ajattelin odottaa josko sillä olisi vaikutusta.

Käytin tytöt vielä remmilenkillä kymmenen jälkeen, ja Heri teki parit pissat ja loppuajan kyykki mutta mitään ei tullut. Kotiin päästyään se meni makkariin, itse valmistauduin nukkumaan olohuoneessa että pystyn päästämään Herin takapihalle jos sille tulee hätä. Heräsin puolenyön aikaan kun Ilkka patisteli nukkumaan, kyselin että mites Heri ja Ilkka kertoi että oli pissattanut sen pihalla.

Yö meni oikein rauhallisesti, Heri ei herättänyt kertaakaan Hymy Aamulla jatkoin juottamista ja otin Herin töihin mukaan ja jatkoin juottamista. Illalla mennään siis lekurille ja toivottavasti saadaan pisunäyte otettua, juottaminen siis jatkuu.

En sitten oppinut viime talvesta mitään, Herillähän oli silloin myös pissatulehdus. Eli ei saa päästää pikkukoiraa juoksujen aikaan lumihankeen kirmailemaan, ja c-vitamiinia vois alkaa talvella varuiksi syöttämään heti kun juoksutkin alkaa.