Sunnuntaina mentiin Kaarinan kanssa metsäilemään, ja vaikka alku ja loppu oli vähän sellaista että "ois pitäny jäädä kotiin nukkumaan..." niin itse reenit kuitenkin sujuivat hyvin. Tein ruudun etukäteen ja Heri sai juosta Qiran kanssa tallomassa sitä, ajattelin että josko tämä vähän hillitsisi itse esineruudussa juoksentelua.

Herille tehtiin nyt ihan uudet kuviot eli koitetaan saada likka hommiin sen reikäpää-juoksentelun sijaan. Ekalla kerralla Herillä oli ruudussa valmiina kolme omaa lelua, oikeassa kulmassa peräkkäin. Eka löytyi hyvin, sitten vähän kirmailtiin, toinenkin löytyi kohtuu nopeasti mutta vika oli yhtä tuskaa. Sekin löytyi kuitenkin lopulta, mutta sain itse mennä ruutuun ja patistella neitokaista sinne taakse. Argh. Välillä Herillä oli diipadaapa-mielellä ja oli olevinaan kovin väsynyt.

Seuraavaksi Kaarina vei keskelle jonoon kolme esinettä niin että Heri näki kun ne vietiin. Tämä menikin jo paljon paremmin, mutta silti oli päätöntä juoksenteluakin mukana. Vikalla kerralla Kaarina vei taas kolme esinettä jonoon vasempaan reunaan, ja tämä onnistui superisti! Selvästi näki että NYT Heri teki hommia päämäärättömän juoksentelun sijaan. Oikein hyvä reeni siis, kiitos Kaarina!

Esineruudun jälkeen tehtiin toisillemme tarkkuusruudut (tai meidän koirille siis), ja Herillä meni ihan hienosti reenimäärään nähden. Tätäkin vois kyllä omalla takapihalla reenata vaikka joka päiväkin, kun lunta ei kerran vielä ole.

Juoksujakaan ei vielä kuulu, mutta mihinkäs meillä on valmiissa maailmassa kiire Hymy