1324975196_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eipä sitten saatu valkeata joulua, kuten kuvasta näkyy. Oli kyllä varsin keväistä kun käytiin tyttöjen kanssa jouluaattona lenkillä! Säät suosi sen verran että aurinko paisteli ja vaikka maanantaiksi luvattii myräkkää (ja yöllä ainakin kävi kova tuuli), niin sähköt ei meiltä onneksi menneet.

Tuli sitä jotain hyödyllistäkin tehtyä, eli sunnuntaina tottistelin Herpan kanssa. Otin tunnaria viisi kertaa, Ilkka oli käpälöinyt kapulat. Koitin tehdä vaikean reenin, mutta niin se Heri vain aina toi oikean!! Hienoa Nauru Otin myös luoksetulon ja kaukokäskyjä, ja kaukoissa mulla oli naurussa pitelemistä kun Qira meni aivan Herin viereen ja kovasti yritteli myös tehdä asennonvaihtoja. Höpsö mummeli.

Jouluna ehdin vähän mietiskellä kulunutta vuotta ja suunnitella tulevaa. Olen ollut kyllä vähän laiska Herin kanssa kuluvana vuonna, olisi pitänyt koittaa kisailla enemmän, tosin niihin voittajaluokan jälkikokeisiin ei ole kovin helppo päästä mutta silti. Tämä on korjattava ensi vuonna, eli huomattavasti enemmän on saatava kisakokemusta. Ja reenejä vaikeutettava, eli tehtävä mahdottoman tuntuisia jälkiä vaativaan maastoon.

Jos hyvin käy niin pääsen kolmeen porukkaan reenaamaan peltojälkeä, eli siltäkin puolelta sopisi sitten odottaa tuloksia.

Hakuryhmäänkin olen alustavasti päässyt, eli myös haussa ja EK:ssa koitetaan päästä kisaamaan ensi vuonna. Viimeistään hoffimestiksissä sitten jos ei muuten paikkaa irtoa.

Tokoilut riippuu siitä saadaanko se vihuliainen ykköstulos voittajasta vai ei. Ekaan kisaankin olen jo ilmoittautunut, tosin paikkaa ei irronnut mutta varasijalla ollaan.

Alkuvuosi menee Herin ehdoilla, jos se on kantavana niin sitten päästään kunnolla reenaamaan vasta kevään korvilla. Mikä toisaalta on ihan ok, veikkaan että neidillä on sitten tarmoa ja intoa entistä enemmän kun vihdoin pääsee tositoimiin Hymy Kolmisen viikkoa pitää vielä odotella, jos Heri ei ole kantavana niin sitten alan katselemaan niitä tokokisoja, ja erityisesti sopivia tuomareita...