Aloittihan Herppa juoksunsa vihdoinkin, maanantai-aamuna kurkistus hännän alle: pieni veritippa, juoksut ovat siis alkaneet! Laitoin heti viestiä Bastin, tulevan sulhon, emännälle, ja toki Jaanaakin piti informoida. Töistä tullessani kurkkasin taas hännän alle, ja epäilyttävän siistiltä näytti... Ehdin jo epäillä josko näin näkyjä, mutta illemmalla varmistui että kyllä ne juoksut tosiaan ovat alkaneet. Mikä kyseenalaistaa Hiskin mieskunnon, se kun ei välittänyt Heristä torstaina tuon taivaallista Silmänisku

Tiistaina oli ihana vapaapäivä, joten aamulla käytiin Sarin ja Eetu & Tilda westieiden kanssa lenkillä. Lenkkeily ei alkanut kovin hyvin, kun mentiin Herin kanssa sisälle niin Tilda tuli kovalla metellillä (kuten aina) Herin jalkoihin, tällä kertaa Heri sai tarpeekseen ja luikahti ovesta pihalle. Heri sai sitten odotella ulkopuolella kunnes Sari oli saanut koirat remmeihin.

Lenkin aikana Tilda härnäsi aika tehokkaasti Heriä, ja lopulta Herillä meni hermo ja sehän antoi Tildalle selkään... Voimasuhteet olivat Tildalle vähän epäedulliset, mutta ehdin väliin siinä vaiheessa kun Tildan ääni muuttui rähjäämisestä kiljumiseksi. Heri rauhoittui samantein kun sain koirat irti toisistaan, Tilda vinkui mutta jatkoi matkaa kuitenkin häntä pystyssä. Eipä vaan enää härkkinyt tippaakaan Heriä Silmänisku Sarikin totesi että kerrankin joku antoi Tildalle selkään, sitä saa mitä tilaa.

Lenkin päätteeksi valitettavasti huomattiin että Tilda oli saanut osuman, sillä oli verta kaulalla. Kun tutkin kaulaa niin sieltä löytyi pieni reikä... Onneksi ei tuon pahemmin sattunut, Sari soitti päivystäjälle joka kehoitti hakemaan antibioottikuurin varmuuden vuoksi. 

Tämä olikin ensimmäinen kerta kun Heri joutuu koiratappeluun, ja ikää sillä on 4,5vuotta. Onhan se Qiran kanssa toisinaan nahistellut, mutta nyt sillä selvästi paloi proppu ja antoi kunnolla takaisin.  Positiivista oli se että kun tilanne oli ohi niin Heri jatkoi lenkkeilyä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, eli sille ei jää mitään hampaankoloon.

Mutta nyt siis jänskätään juoksujen etenemistä ja pidetään peukkuja pentusuunnitelmille Nauru