Jotta ketutuksen määrä olisi maksimi, niin olin ehtinyt kirjoittaa tähän kunnon stoorit ja vuodatukset ja purkanut sydäntä. Sitten lähdin saunaan rauhoittumaan, ja kun tulin takaisin niin kone oli päivittänyt jotain, käynnistynyt uudestaan ja tallella oli tästä tekstistä vain otsikko Huuto

Kiroilua kiroilua kiroilua. Harmittaa sapettaa ketuttaa hatuttaa veetuttaa....

Eli tokokisa Lempäälä, tuomarina Mauri Pehkonen.

Paikalla makaaminen 8 - Kaksi ekaa koiraa tarvitsivat kaksi käskyä maahanmenoon, heille 10. Herin vieressä oleva koira vinkui, sille 10p. Heri sai 8p. koska vinkui ja oli levoton.... Ja se vieressä oleva koira vinkui jo alussa, epäilen että tuomari sekoitti vinkuvan koiran.

Tässä vaiheessa mulla alko savu nousemaan korvista, ja aavistin ettei tästä hyvää seuraa... Kokosin kuitenkin itseni ja kehässä Herppa oli pätevä. Paitsi tuomarin mielestä.

Seuraaminen 9 - tämä oli oikeasti hieno! Perusasennot oli aivan mahtavia!! Hei me ollaan opittu jotain Nauru

Liikkeestä istuminen 8,5 - olisi saanut olla nopeampi?!?! Istui kyllä heti käskyn kuultuaan, joten ei sitä mielestäni nopeammin voi tehdä.

Luoksetulo 5 - eka pysähdys valui, toiseen tarvitsi kaksi käskyä, sivulle tuli hypähtämällä...

Ruutu 9 - en tiedä mistä piste meni? Oisko ollut sivulletulossa jotain?

Hyppynouto 7 - purekseli TOSI VÄHÄN!!! En kertakaikkiaan ymmärrä miten tästä meni kolme pistettä!!!!! P Ä R K K E L E!!! Heri teki nopeasti, iloisesti, tuli suoraan eteen ja hyvin sivulle. Huoh.

Metallinouto 10 - tämä lohdutti hieman

Tunnistusnouto 7 - nosti oman, mutta tiputti sen ja tsekkasi vielä muut, toi sitten oman

Kauko-ohjaus 8 - liikkui jonkun verran

Yhteisvaikutus 8 - nojoo... Kaikki sai kasin.

Pisteitä siis kirvelevästi 251,5 eli 4,5 pistettä 1-tuloksesta Itku Heri oli hieno, olen todella supertyytyväinen siihen mutta ottaa päähän kun tuomarit keljuilee noissa pisteissä. Meitä onniteltiin ja kehuttiin taas kehän jälkeen, ja taas sain kertoa että eipä tullut ykköstä nytkään... Paikanpäällä oli pari ventovierasta ihmistä katsomassa koetta, ja he kehuivat (suorastaan ylistivät Hymy) Heriä kun se oli niin hieno ja minä ohjasin sitä niin ihanasti. Totesivat siihen vielä, että ehkä se mun jämptiys ja korrekti käytös nostaa tuomareiden vaatimustasoa, eli jos hössöttäisin niin pisteitä irtoaisi helpommin. Joo.

Piia oli sitä mieltä että kriteereitä olisi nostettava, mutta hommasta menee sitten kyllä kaikki mielekkyys koska nyt oli ihanaa olla Herpan kanssa kehässä, se oli reipas, iloinen ja teki heti ekasta käskystä. Jos joudun vaatimaan siltä enemmän niin en usko että itse tykkään tästä touhusta sen jälkeen. Viilaus on kivaa mutta rajansa kaikella.

Eli me siis lopetetaan tokoilu. Tervikselle mennään G-joukkueeseen koska Geeläiset on vaan niin ihanaa porukkaa, mutta tällä hetkellä siipi on niin maassa että täältä ei ihan heti nousta Otsan rypistys Heri vinguttaa tyytyväisenä leluaan ja on onnellinen pieni kultapossu, mitä mää sitä turhaan alan kiusaamaan typeryyksien takia. Huoh.

Onneksi on keväällä tulossa pk-kisoja, ja mukavasti vieläpä sellaisia missä on tottiskarsinta maastoon.

Kisavideo tulee nettiin jahka saan sen, nyt sekin osasto kaatuilee koko ajan enkä saa itsekään sitä katsottua.

ps. Ainiin, Piia ja Ihkali saivat upeasti heti toisesta voittajaluokan kokeestaan 1-tuloksen, sylintäydeltä onnea teille!! Oon hurjan tyytyväinen teidän puolesta Hymy