Keskiviikkona tuli reenattua ihan mukavasti. Ensin treffattiin Kaarinan kanssa metsäreenien merkeissä, tehtiin toisillemme n. 600m jäljet. Herille 6 keppiä. Jäljet sai vanhentua parisen tuntia, sillä välin otettiin rennosti ja istuttiin auringossa syöden eväitä Hymy Melkein jätettiin jäljet ajamatta kun oli niin mukavaa. Kaarina otti Hiskillä myös esineruudun, Heri jätti väliin kun vieläkin varon sen kinttua.

Herin jälki meni ok, jana oli vähän huono mutta oikeaan suuntaan lähti kuitenkin. Eka keppi löytyi helposti, samoin toinen. Jossain vaiheessa tuli vähän hämminkiä, onneksi oli Kaarina mukana ja matka jatkui taas. Heri oli välillä tosi sivussa jäljeltä ja kaksi keppiä jäikin matkan varrelle. Kutonen kuitenkin löytyi, eli saldona neljä keppiä mikä kisoissakin piisaisi. Täytyy nyt seuraavaksi kyllä alkaa panostamaan keppeihin, nyt kun motivaatio tuntuu olevan kohdillaan.

Metsäilyjen jälkeen suunnattiin tottistelemaan Kyötikkälään, ohjelmassa oli kisamainen tottis. Heri oli ekassa parissa ja meni ensin myös paikkamakuuseen. Tämä sujui hyvin, sillä riitti ohjelmaa kun vähän matkan päässä pellolla ihmiset pyllisteli istutustensa kanssa. Seuraamisessa piti alussa vähän tukistaa kun oli menossa eteenmenoon.... Liikkeestä istumisen seisoi, otin uudestaan jolloin ok. Liikkeestä maahanmeno ok, mutta luoksetulossa oli tulossa sumeilematta täysiä päin joten siinäkin piti vähän tukistaa. Liikkeestä seiso ja luoksetulo ok. Tasamaanoudossa pureskeli, samoin estenoudoissa. Muuten ne oli ok. Eteenmeno oli aikas virheetön.

Vähän jäi kelju maku itselle, kauheasti on edelleen hommia ja paljon virheitä jotka on ja pysyy, huoh. Heri kuitenkin tekee iloisesti ja motivoituneena, ja se on erittäin tärkeää. Näillä mennään ja nähtäväksi jää mihin se riittää.