Sunnuntai alkoi oikein miellyttävästi kun käytiin kimppalenkillä Hämeen Hoffien kanssa Peltolammilla. Qirakin pääsi mukaan ja hienostihan tuo sen 2-3km lenkin jaksoi smiley Oli kyllä tosi tosi hauskaa, koirat käyttäytyi äärimmäisen fiksusti ja oli mukavaa jutskailla ihmisten kanssa niin että koiruudet käveli vierekkäin. Päätettiin mennä toistenkin, sen verran positiivinen kokemus oli!

Seuraavaksi hakuiltiin Suhakon reeneissä, otin Herillä hämyreenin, eli näki kun mm meni oikealle, vein Herin hetkeksi pois ja sinä aikana mm tulikin pois. Samalla meni mm myös vasemmalle puolelle kompostiumppariin. Tarkoitus oli siis että a) en saa Heriä pois tyhjältä koska se on kuriton elukka joka juoksee oman päänsä mukaan b) se haistaa umppari maalimiehen ja karkaa sinne koska on kuriton kakara smiley Noh, reeni sujui oikein mainiosti, sain Herin tyhjältä pois helposti ja toiselle puolelle teki hyvän piston. Viimeisenä otettin vielä oikealle suora pisto, eli mm. meni polkua pitkin (sillä välin kun Heri söi umpparilla eväitä eli ei nähnyt) ja hyppäsi siitä sitten sivuun.

Hakuilujen jälkeen vietettiinkin sitten Qiran synttäreitä, ja oli kyllä ihanan liikuttavaa kun kaikki vieraat toivat myös Herille jonkun lahjan heart Oli kyllä kaikinpuolin onnistunut päivä oikein mukavassa seurassa, iso kiitos kaikille!!

Maanantaina iski yllättäen tokokipinä, ja päätin reenata Herin kanssa EVL:n jutskia ennenkuin vetämäni PKY:n reenit alkoi. Ja Heri oli pätevä!! Otin ruutua merkiltä kahteen suuntaan, ja Hoo meni kuin vanha tekijä!! Voi Heri kun olet hauska smiley Otin myös Zetaa, Heri otti joka kerran oikean asennon. Kokeilin myös luoksetulon pysäytystä lyhyeltä matkalta, hyvin sujui tämäkin! Nyt on kyllä ihan pakko alkaa reenaamaan tokoa, on ollut sen verran taukoa että nyt taas homma maistuu. Kaarina hoi, koska ehdit wink