Lauantaina Heri pääsi menestyksen makuun kun se oli mukana Pirkkalassa juhlistamassa "isosiskon" arvokasta TVA-titteliä, tytsy oli vähän turhankin reipas kun laiturille oli päästävä kun siitä kerran oli kielletty =) Mun piti sitten laittaa siihen pieni pentubarrikaadi joka onneksi esti hermiitin aikeet. Toinen kiva juttu oli mennä kuistin alle, sinne kun pentu mahtuu just ja just mutta mamma ei sitten ollenkaan 8) Onneksi Heri on kiltti tyttö ja tuli aika nopsaan kun sitä sieltä houkuttelin. Jälkikin tuli taas tehtyä, ja nyt olikin sellainen meininki että tarvinnee palata vähäksi aikaa niihin makkararuutuihin. Meno oli sen verran kovaa, etten meinannut pystyä pidättelemään Heriä eikä se itseasiassa ollut enää juurikaan kiinnostunut ruoasta vaan halusi vaan päästä jälkeä eteenpäin!! Jälki oli nurmikolla, joten oisko ollut liian helppo pohja pienelle ;)

Sunnuntaina Heri avusteli aamusella tottelevaisuuskokeen pystyttämisessä, varasti mm. liikkeenohjaajalta yhden naulan ja toi sen hyvin ylpeänä mulle. Ihan loistavaa että myös metalli maistuu ainakin toistaiseksi, ja tavaroiden kanniskelu on äärimmäisen kivaa :) Hyppyäkin otettiin pari kertaa, tietysti niin ettei siinä ollut ainoatakaan lautaa ;) Aikansa touhuttuaan ja ihmisiä moikattuaan Heri pääsi autoon unten maille, ja siellä se kiltisti nukkuikin koko kisan ajan! Kisojen jälkeen alkoi agireenit, ja kun kerran puomi ja pari muutakin estettä oli kentällä niin sinnehän oli päästävä. Mentiin ensi katsomaan putkea, ja kun siinä ihmettelin että ehtisköhän Kati tulla jeesaamaan tän kanssa niin Heri painui putkeen ja tuli iloisesti toisesta päästä pois. Ei muutakuin herkkua naamaan ja uudestaan. Kiitos muuten kasvattajalle agilityn alkuopeista ;) Seuraavaksi otettiin puomin alasmenokontaktia, jätin alas parit makkaranpalat eikä pientä huimannut yhtään, mua sen sijaan hirvitti ja varuiksi oli ihan Herin vieressä siltä varalta että se tippuu.

Heristä muuten kysyttiin kisapaikalla että onko se tolleri, ja että jääkö noi "laikut" sille. Mun tarvii teettää Herille huivi missä lukee että "Olen HOVAWART!!".

Illalla mentiin vielä siskon luokse jossa Topi-mäyris juoksutti Heriä reilun tunnin verran, varmaan olisivat jatkaneet pidempäänkin mutta itsellä alkoi olemaan nälkä ja nukkumaankin ois kiva päästä välillä :)