Perjantai-iltana just ennen sulkemista Hanna tuli Luigi-heelerin kanssa ostoksille, ja pääsipä Heri latinomiehen kanssa riehumaankin :) Tunnin verran nuoriso riehui joten kotimatka sujui aikas rauhallisesti, jotain mutinaa takapenkiltä kuului mutta Heri oli niin väsy ettei jaksanut enempää kiukutella.

Lauantaina mentiin Katin luokse puuhastelemaan Terviksen tokojuttuja, Heri tuli mukaan ja Qira sai jäädä kotiin. Nuka & Tinka moikkas Herin kivasti, sen jälkeen ne saikin jäädä koiraportin taakse, tosin Nuka oli sitä mieltä että ilman Minua ei sitten tehdä mitään!! Heri ei onneksi Nukan meuhkaamisesta välittänyt vaan keskittyi lelun kanssa riekkumisen.

Kati oli kysynyt naapurilta lupaa pellon käyttöön, joten Herpalle tehtiin jälleen kuivamuonaruutu, tosin nyt eväät oli turvotettu. Nyt homma sujuu jo mallikkaasti, Heri keskittyi kunnolla tekemiseen ja pysyi koko ajan ruudussa. Nostin Herin pois ruudusta ennenkuin se oli syönyt kaikkia eväitä, ja annoin loput ruoat autossa. Kun päästin Herin autosta niin se oli sitä mieltä että sinne ruutuun muuten jäi vielä jotain, ja varsin tarmokkaasti suuntasi takaisin pellolle. Kaks kertaa hain sen pois ja kolmannella kerralla se jo juoksi sinne!!!! Ja minä perässä... Tästä tulikin sitten oikein tahtojen taistelu, jonka minä onneksi voitin :)

Sunnuntaina oli Tamskin toko-koulutustiimin palaveri ja Heri pääsi tottakai mukaan. Alku oli aika hurja kun dallu Lucky ja rottis Rocky toivottivat meidät oikein lämpimästi tervetulleiksi, mutta onneksi vauhti siitä rauhottui ja kun Rocky oli parvekkeella ja Lucky söi possunkorvaa niin Heri touhus Leevi-pojan (n. 2v.)  kanssa :)

Illalla kävin Herin kanssa kaksin pikku lenkillä läheisessä metsässä, ja aika itsenäiseltä ja päättäväiseltä tuo typsy tosiaan vaikuttaa... Takaisin tullessa se juoksi edellä eikä katsonut taakseen, jouduin vähän väliä pysähtymään ja menemään piiloon, Heri juoksi takaisin, otti namin ja taas mentiin :)

Nyt on muuten otettu ohjelmaan myös sivulletulo ja hampaiden näyttäminen, eli ennen ruokaa katson Herin hampaat ja sitten vasta saa sapuskaa. Sivulletulo sujuu hauskasti kun Heri namin jälkeen tuijottaa mua silmiin ja on niin isoa koiraa että :)

JK. meinasi ihan unohtua linkit videoihin:
Heri noutaa ja leikkii Qiran kanssa.