Käytiin maanantai-iltana reenaamassa Katin kanssa, ja Heri opiskeli luoksetuloa (juoksi mun ja Katin väliä), sivulletuloa, maahanmenoa ja lopuksi pääsi vielä nappularuutuun. Heri muuten odotteli tällä kertaa todella kiltisti ja hiljaa pentuaitauksessaan kun ensin reenasin Qiran, ei itkenyt yhtään meidän perään :)

Töissä Heri pääsi taas kahden uuden ihmisen kanssa ulos, ensin mun siskon ja sitten Kaarinan. Molemmat toivat onneksi pennun takaisin ;) Pari muutakin ihmistä lääppi Heriä sen ollessa hereillä, jostain syystä pikkulokki koisii lähes koko päivän töissä ja kotona illalla saa niin maan perusteellisen kamalia hepuleita... Qirakin muuten jo innostuu kunnolla leikkimään sen kanssa, illalla Heri sai loikkia Qiran päällä eikä Qira komentanut!

Tiistaiaamuna reenasin Niihamassa ensin Qiran, ja sitten Heri pääsi taas kirmailemaan luokse, tulemaan sivulle, menemään maahan (otin tätä myös kentällä olevalla retkipöydällä) ja lopuksi otin luoksetulon loppuasentoa, eli istuin jalat haarallaan maassa ja Heri sai syödä eväitä mun "mahasta" :) Käytiin vielä pikku metsälenkillä ja mentiin ojan yli siltaa pitkin, Heri tuli reippaasti perässä eikä ollut moksiskaan :)

Hampaiden katsominen ennen ruokaa onnistuu mukisematta, joten seuraavaksi vois alkaa kokeilemaan sitä että kuppi on maassa eikä Heri pääse evästelemään ennenkuin odottaa. Nythän se istuu ja odottaa nätisti kun kuppi on mulla kädessä.

Lis. unohtui ihan kertoa että siivoominen on sitten kivaa kun on pikku "apuri": kun imuroit, niin oikealla kädellä hoitelet imuria, vasemmalla pidät pennun pois imurinvarresta. Kun peset lattiaa, oikealla kädellä peset ja vasemmalla pidät pennun irti rätistä. Kun ravistat mattoja niin ravista tarpeeksi ylhäällä ettei pikkukoira hyökkää mattoon kiinni... Yritti muuten loikata 60senttisen aidan yli tätä tehdessään, ei ihan onnistunut =)