Sitä jaksaa päivittäin ihastella kun pikkupentunen oppii uutta, Heri on viikon ollut taloudessa ja nyt jo osataan istua ennen ruokaa, noutaa, tulla luokse ja mennä maahan :) Käskyjähän noissa ei vielä ole (paitsi luoksetulossa) eli kunnon avuilla em. asiat sujuu. Nyt vaan täytyis saada aikaiseksi ehdollistaa pikkulokki naksuttimelle niin pääsis kunnolla "reenaamaan" :p

Torstai-iltana oli taas Qiran reenit, ja Heri tuli tietysti mukaan. Otin sille pentuaitauksen ettei tarvi autossa kykkiä, aikansa siinä itkettyään mun perään (Qiran kanssa riekkuminen ei varmaan auttanut asiaa) se lopulta rauhoittui ja nukkui oman petinsä päällä, ei haitannu vaikka lähistöllä nuoriso pörräs kovaäänisesti moottoripyörillään. Qiran reenien jälkeen oli Herin vuoro ja ensin vähän evästeltiin Katin kanssa ja opiskeltiin maahanmenoa ja istumista. Luoksetuloa otettiin niin että napsin kuvia samalla, ekalla kerralla Heri kiersi kun ei ymmärtänyt että mikä ihme mun naaman edessä oikein on (digijärkkäri). Sen jälkeen tultiin vauhdilla luokse ja pari kuvaa onnistuikin. Noutamista otettiin niin että heitin sukkamyttyä vähän matkaan päähän ja Heri kirmas herhiläisenä perään, tuli sitten vauhdilla mytyn kanssa mun jalkoihin jolloin kehuin ja silittelin. En koske esineeseen vaan palkkaan silittämällä.

Illalla laitoin tytöt toista kertaa keskenään yöksi olohuoneeseen pentuaitauksen taakse, ekana yönä Qira oli sitä mieltä että mua ei hylätä (Heri oli jo unten mailla), ja aamulla heräsin siihen että Qira huiskutteli häntää sängyn vieressä :) Viime yö meni jo mallikkaasti, molemmat pysyivät omalla puolellaan ja Heri oli yöllä käynyt hädillä sanomalehden päällä. Se ei muuten enää haluaisi tehdä tarpeitaan omaan pihaan, vaan livahtaa aidan alta toiselle puolelle hädille. Fiksu typsy :)

Perjantai-aamuna ei onneksi satanut joten Heri pääsi "aamulenkille" metsään, tein sille taas kuivamuonaruudun ja nyt sujuikin jo paljon paremmin kun natiaisella oli ihan kunnon nälkä.