Perjantaina 6.7.07 lähdimme Merjan kanssa aamulla klo 8.00 junalla kohti Oulua, hakemaan kahta blondia hoffia Tampereelle asustamaan :) Qira (vanhempi hoffini, päälle 8v.) meni siskolleni hoitoon pariksi päiväksi niin että pikku Heri sai rauhassa kotiutua ja todeta minut emännäkseen.

Junamatka meni pennuilta odotettua paremmin, mukulat nukkuivat koko matkan :) Kotiutuminenkin sujui mutkattomasti, ensimmäinen yö meni ilman itkuja ja osan aikaa Heri nukkui vierelläni patjalla.

Lauantaina Qira sitten saapui päivällä kotiin toteamaan että "Ihana pentu!!!". Kun sitten totuus valkeni ("ai toi siis jää meille...?") niin suhtautuminen muuttui viileän etäiseksi. Välillä Qira komentaa Heriä pois, varsinkin jos Qira makailee jossain ja Heri meinaa mennä luokse. Muuten yhteiselo sujuu pienessä yksiössä ilman ongelmia.

Maanantaina Heri pääsikin sitten heti töihin mukaan, suurimman osan päivästä se nukkui kassan takana ja hereillä ollessaan ihastutti asiakkaita seuratessaan mua kaikkialle :) Maanantai-iltana oli sitten ensimmäiset reenit, Herille otettiin nappula-rinkiä (tässä vaiheessa kuivamuona on vielä ehdoton ykkönen) ja parit pikku luoksetulokirmaukset. Heri pääsi myös ihmettelemään Luigi-heeleriä ja Roni-hoffia. Ja Qirakin jo melkein alkoi leikkimään ;)

Autoilu on ainoa asia mikä ei oikein vielä tunnu kivalta, mutta kun jokapäivä tulee tehtyä vähintään työajelut niin kaipa pikkulokki siihenkin tottuu.