Maanantai-aamuna oli tosi ihana ilma, mutta iltaa kohden alkoi sitten taas sadella, kurja kesä :( Illalla oli Linnainmaalla reenit, ja Qiran opintojen jälkeen Heri pääsi tekemään makkararuudun. Heri oli pentuaitauksessa nyt tosi kiltisti, ei sanonut mitään. Se siis osaa olla siinä hiljaa ja rauhassa reeneissä Linnainmaalla, mutta ei vielä muualla joten tätäkin voi opiskella ;)

Makkararuutu meni oikein hyvin, ensin Herillä oli "sata lasissa" meininki, mutta rauhoittui hyvin työskentelemään ja häntäkin laski melkein tarpeeksi alas. Ruudun jälkeen leikittiin vähän noutoa tunnarikapulalla ja meni oikein loistavasti! Heri juoksi heitetyn kapulan perään ja toi sen suoraan mulle :D Hyvä että sillä on nyt luottamus tähän hommaan, eli kun se tulee esineen kanssa mun luo niin en ota sitä pois vaan yhdessä on kivaa.

Tiistai-aamuna reenailtiin Niihamassa, otin Herillä luoksetulon loppuasentoa (olin vartavasten ottanut mukaan alustan että saan istuttua maassa). Meni oikein hyvin, Heri söi rauhassa eväitä ja pysyi tarpeeksi lähellä. Sitten otettiin maahanmenoa ja nyt jo vaadin sitä vähän pysymäänkin siellä, eli syöttelen nameja kun on maassa.

Esineruutu reenikin tuli otettua ihan oma-aloitteisesti, kun kentälle oli jäänyt joltain tennispallo. Heri bongas sen ja juoksi pallon luokse, katsoin vähän matkan päästä että mitähän neiti tekee... Heri nuuskas palloa, vilkaisi mua, nappas pallon suuhun ja kirmas mun luo!! =D Vähänkö kehuin sitä :) Hieno pikkukoira!!

Heri muuten tottelee jo kieltoja, eikä tunnu enää niin riiviöltä kuin alussa eli olisiko jotain nöyryyttää iskostunut pikkuisen mieleen? Tällä hetkellä se tuntuu tosi kiltiltä, poislukien iltahepulit :) Yötkin sujuu jo mallikkaasti, pissat tehdään paperille mutta isompia hätiä ei ole tehty yöllä aikoihin. Töissä se on joko kassan luona tai keittiössä, riippuu vähän siitä miten kiireinen päivä on.

Lisäys 24.7. Tänään töissä sain ekan kerran laskettua ruokakupin alas niin, että Heri istui koko ajan, ja kun kuppi oli alhaalla se katsoi mua eli sai luvan alkaa syömään 8)