Kun tuon pikkukoiran jalat vaan tuntuvat venyvän ja venyvän niin nappasin töissä siitä parit kuvat, kuvaussessio ei tosin onnistunut ihan suunnitelmien mukaan kun piti itse hoitaa sekä koiran seisottaminen että koiran kuvaus... Ja kun kamera oli väärässä kädessä enkä päässyt edes sihtaamaan että mitä kuvaan niin tulokset eivät olleet kovin kehuttavia :D Tässä kuitenkin yksi otos:
827924.jpg

Vois tietty tarkempi olla ja taustakin on ihan kamala mutta siinähän tuo natiainen seisoskelee kiltisti tiskillä :) Illalla voisin koittaa reeneissä  napata kunnon kuvan, jos ei vaan sada.

Tänään tarvis koittaa saada pikkukoira väsytettyä kunnolla, eilen illalla oli taas sellainen hulabaloo että oksat pois... Heri oli suorastaan raivon vallassa kun päästin sen pihaan hepuloimaan, huumoria tarvii olla rutkasti ettei vaan syyttä suotta pennulle suutu :) Eihän se mahda itselleen mitään kun pikku herneet heiluu korvien välissä. Ja yölläkin oli levotonta joten meikällä taas parit tunnit univelkaa.

Lauantaina Qira-muori pääsee esiintymään Nokian näyttelyyn ja Hermiitti lähtee turistiksi, sitten jos vaan sää sallii käydään uimassa Katilla ja illalla vielä reissu Kirskaanniemeen. Eiköhän se siitä väsy =) Sunnuntaina sitten alkaa toinen pentukoulu joten kiirettä pitää. Yks mätsärikin on tiedossa ja parit pentunäyttelytkin vois tän vuoden puolella käydä...