Perjantai-iltana jälleen "maastoreeneihin" eli läheiselle pellolle, Qiralle jälkee ja Herille hakua :) Tarvis kyllä taas ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa suunnittelemaan tuota jäljestystä ipanallekin, haluaisin vaan että joku fiksumpi/osaavampi katsoo missä vaiheessa ollaan nyt ja antaa jatko-ohjeita. Mutta perjantaina siis hakua, täältä löytyy pikkupätkä pikkukoiran haahuilusta =) Vielä ei nokka toimi niinkuin pitää mutta intoa on sitäkin enemmän. Reenataan vielä niin että kun Heri löytää maalimiehen niin menen sen luokse, vikalla kerralla Kati jo toi Herin eikä sillä ollut mitään hinkua jättää molaria ;)

Lauantaina Qira esiintyi Nokian näyttelyssä ja Heri tuli turistiksi ihmettelemään maailmanmenoa. Mulla oli häkki mukana ja Heri oli välillä häkissä ja välillä häkin ulkopuolella häkissä kiinni. Alussa Heriä vähän hirvitti ihmisvilinä ja koirien haukkuminen, mutta reipastui sitten ja otti kunnon nokosetkin välillä. Ja pääsi parin vieraan ihmisen kanssa taas pikkulenkillekin :)

Illalla käytiin taas Kirskaanniemessä makkaraa paistamassa, ja joku kävi taas pariin otteeseen uimassa, mokomakin vesipeto :) Kun kotiuduttiin niin annoin tytöille pienet luut. Heri oli aivan valloittava; löhösin sohvalla ja pikkuneiti kiiipes mun mahan päälle istumaan ja syömään sitä luuta :) :) :) Välillä pitelin luuta kiinni eikä Heri ollut moksiskaan, ihanaa kun se luottaa muhun. Kunhan ei sitten isona yritä istuskella mun päällä :D

Sunnuntai-aamuna kävin Herin kanssa tunnin remmilenkillä, ihan kivasti tuo "samaa vauhtia samaan suuntaan" jo onnistuu. Illalla alkoi sitten Tamskin pentukoulu, ja Heri yllätti mut näyttämällä että sehän osaa seurata! Kontakin sujui tosi mallikkaasti vaikka ympärillä oli paljon kivoja koirakavereita, ja luoksetulokäskykin alkaa jo uppoamaan pikku päähän. Illalla mulla olikin sitten kohtuuväsynyt koira ja pääsin itsekin suht ajoissa nukkumaan :) Yöpissat on muuten jo jääneet aikaa sitten eikä muutenkaan ole tehty hätiä sisälle ties koska viimeks.