Perjantai-iltana oli taas minireenit, Katin ja tyttöjen kanssa. Tein ensin Qiralle ja Tinkalle jäljet ja Kati teki Nukalle, annettiin jälkien vanhentua joten otin Herin autosta. Päätin ottaa Herin kanssa ekaa kertaa hakua, jälkeä kun pystyy yksinkin polkemaan mutta hakua on itseksensä vähän vaikea reenata :)

Ekalla kerralla tehtiin niin, että Kati piteli Heriä ja mää kävelin viitisen metrin päähän pitkään (metriseen) heinikkoon piiloon. Kati päästi Herin irti ja penikka ryntäsi sata lasissa mun luo :) Palkkasin sen ja sitten mentiin takaisin Katin luo, ja tuumin että katotaas miten pentu lähtee vieraan mukaan. Annoin Katille namipurkin ja otin Heriä pannasta kiinni, Kati käveli rauhallisesti hieman namipurkkia näyttäen samaan piiloon. Heri alkoi heti rimpuilemaan mikä oli musta tosi hyvä, pelkäsin että se vaan jää kykkimään mamman kanssa mutta sillähän oli hirvee hinku lähteä Katin perään =) =) Päästin Herin irti ja se loikki kuin sammakko Katin luo ja kun löysi Katin alkoi häntä pyörimään :) Kati toi Herin ja otettiin vielä uudestaan, tällä kertaa Kati meni metrin eteenpäin. Päästin Herin joka loikki siihen kohtaan missä oltiin oltu ekalla kerralla, oli siinä hetken hölmistyneenä mutta jatkoi matkaa ja löysikin lopulta Katin :)

Heri pääsi isompien jäljestyksen ajaksi autoon odottamaan, ja sen jälkeen hakuiltiin taas. Nyt mentiin eri paikkaan kuin äsken ja heinikko oli vieläkin pidempää, joten tällä kertaa pidin (Ilo-tyyliin ;) ) Heriä sylissä kun Kati meni piiloon 8) Näitä otettiin kolmisen kertaa ja joka kerta Heri loikki iloisesti maalimiehen luo, huippua!!! Maalimiehellä Heri pyydetään jo tässä vaiheessa käsimerkillä maahan, jos siitä tulee joskus hakukoira niin ei sitten sikaile siellä piilolla (nuole tai raavi).

Sunnuntaina mennäänkin sään salliessa ihmettelemään raunioita, ja Särkänniemeenkin pitäisi vielä ehtiä...