Alkaa tässä meneen jo laskuissa sekaisin kun tuo pikkulikka uiskentelee, eilen taas kastauduttiin kahteen kertaan :) Lähdin illalla Lihasulan suuntaan lenkille, ja kun en sitten löytänyt sinne minne piti mennä niin mentiin ihan uudelle reitille joka meni kivan metsälammen ympärillä.

Yritin saada Qiraa kahlaamaan mutta eihän se voinut mennä kun "ranta" oli niin sopimaton, Heri sen sijaan molskahti taas kerran jorpakkoon... Ylös se ei päässyt omin voimin mutta onneksi kokoa ei vielä ole niin paljoa ettenkö sitä saisi ylös noukittua :) Luulin että se meni ekalla kerralla vahingossa sinne järveen, mutta kun se melkein samantien loikkasi takaisin räpiköimään niin täytynee uskoa että se oikeesti tykkää uida :D

Kivan löydönkin se teki kun istuskelin kallioilla, katoin että sehän syö aika jännän mallista keppiä, näyttää ihan kalalta. Noh, kalahan se olikin ja kun menin sen luo (se ei vielä tajua juosta karkuun kun sillä on jotain suussa ;) ) niin huomasin siinä maassa useammankin kuivuneen kalan. Noukin herkun Herin kidasta ja piti heittää se järveen muiden kanssa kunnes kauhukseni huomasin että yksi kala kuhisi matoja!!! YÖK!!! Pentu kainaloon ja menoksi... Madotan sen varuiksi vielä uudestaan vaikka sen syömässä kalassa ei salamatkustajia näyttänyt olevan, yök yök yök.